Ο Μπολάνος στην θέση του Δημογιάννη στην περιφέρεια Αυλώνα; ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μπολάνος στην θέση του Δημογιάννη στην περιφέρεια Αυλώνα;

Ο Γενικός Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλης Μπολάνος, αναμένεται να οριστεί Επικεφαλής του Συμβουλίου της Περιφέρειας της Αυλώνας, αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ.

Την θέση αυτή κατέχει ο Ανέστης Δημογιάννης, ο οποίος εξελέγη το 2011 μετά την «προδοσία» των 15 σοσιαλιστών μελών αυτού του συμβουλίου που είχαν ψηφίσει υπέρ του υποψηφίου του δημοκρατικού κόμματος.

Η τοποθέτηση του Μπολάνου στη θέση αυτή είναι μέρος της συμφωνίας που έγινε πριν τις εκλογές του Ιουνίου, μεταξύ του πρόεδρου του Κ.Ε.Α.Δ. βουλευτής στην περιφέρεια Αυλώνα, αντιπροέδρου της αλβανικής Βουλής, Βαγγέλης Ντούλες με τον ηγέτη του σοσιαλιστικού κόμματος.

Ο Βαγγέλης Ντούλες, δήλωσε πριν από δύο ημέρες ότι το κόμμα του οποίου ηγείται, μέλος του συνασπισμού που κέρδισε στις εκλογές, για πρώτη φορά δεν εκπροσωπείται στην αλβανική κυβέρνηση με κάποιο χαρτοφυλάκιο. Καθώς και άλλα κορυφαία στελέχη όπως ο Μπολάνος και Καραμέλος έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για την έλλειψη εκπροσώπησης σε τοπικό επίπεδο του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ", αναφέρουν τα αλβανικάδημοσιεύματα.

από: www.himara.gr