Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ηγεσίας της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ με μέλη και υποστηριχτές του κόμματος στην Αθήνα ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ηγεσίας της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ με μέλη και υποστηριχτές του κόμματος στην Αθήνα


- Μπολάνος: Ψηφίστε Ομόνοια-ΚΕΑΔ για να δυναμώσει η φωνή της Ελληνικής Μειονότητας στα έδρανα της αλβανικής βουλής όπου λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27/05, η πρώτη συνάντηση της ηγεσίας της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ με μέλη και υποστηριχτές του κόμματος στην Αθήνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε σχετικά κλειστό κύκλο με την συμμετοχή του Γενικού πρόεδρου της Ομόνοιας κ. Βασίλη Μπολάνου, του αντιπρόεδρου του ΚΕΑΔ κ. Θωμά Γιαννη, του αντιπρόεδρου της Ομόνοιας κ. Γιώργου Τζομάκα και του έπαρχου Κάτω Δρόπολης κ. Δημήτρη Μαλιούκη.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, ο Γενικός Πρόεδρος της Ομόνοιας έκανε μια σύντομη αναφορά για την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στην ΕΕΜ και την κρισιμότητα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου.

«Οι εκλογές της 23ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων 22 ετών. Είναι κρίσιμες για δυο λόγους: Πρώτον, για την ενδυνάμωση της φωνής της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με περισσότερες έδρες στην αλβανική βουλή όπου και λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Δεύτερον, ο ισχύον εκλογικός νόμος, ο οποίος στην ουσία «ποινικοποιεί» τα μικρά κόμματα, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εκλογές του 2009 όπου «εξαφανίστηκαν» απ’ τον εκλογικό χάρτη πολλά μικρά κόμματα. Σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε την ευκαιρία να...