Οι Τσάμηδες χτυπούν στα Τίρανα, η εφημερίδα «Δημοκρατία» στην Αθήνα ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Οι Τσάμηδες χτυπούν στα Τίρανα, η εφημερίδα «Δημοκρατία» στην Αθήνα


Το άρθρο της «Δημοκρατίας» το θεωρούμε λιβελογράφημα, συκοφαντικό και κατά παραγγελία κομματικών μηχανισμών γι’ αυτό και δεν το αναδημοσιεύουμε. Όποιος επιθυμεί να το διαβάσει ξέρει που θα το βρει, ωστόσο παραθέτουμε το σχόλιο του deropoli.com:
Χτύπημα κάτω από τη μέση προσπαθεί να καταφέρει η εν Αθήναις εκδιδόμενη εφημερίδα “Δημοκρατία” κατά της πολιτικής εκπροσώπησης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και συγκεκριμένα κατά του ΚΕΑΔ και του προέδρου του κ. Β. Ντούλε.

Το σχετικό ανώνυμο άρθρο αυτής της εφημερίδας δημοσιεύεται την ίδια ημέρα, σήμερα 5 Απριλίου, που η επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της αλβανικής βουλής συζητούσε το αποκαλούμενο “τσάμικο υπόμνημα” και ο Β. Ντούλες, μέλος αυτής της επιτροπής, έρχεται αντιμέτωπος με την προκλητική στάση των δυο τσάμηδων βουλευτών Ταχίρι και Ιντρίζι.

Πολύ εύκολα και αβασάνιστα φαίνεται πως ακραία ανεύθυνοι κονδυλοφόροι, εκτός κι αν έχουν τυφλωθεί από κομματικά πάθη (ευχόμαστε να είναι τόσο απλό… και να μην έχει πολύ βάθος), έρχονται σήμερα δυο μήνες και κάτι πριν από τις αλβανικές εκλογές να τροφοδοτήσουν με οξυγόνο και επιχειρήματα τον ακραίο αλβανικό εθνικισμό που έχει στοχοποιήσει τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Β. Ντούλε με πολιτική, και όχι μόνο, εξόντωση.

Ο αρθρογράφος, καθώς είναι ανώνυμος, η ίδια λοιπόν η εφημερίδα που δέχεται να δημοσιεύσει κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική πραγματικότητα στον βορειοηπειρωτικό χώρο  απλά προσπαθεί χυδαία και αντιδεοντολογικά να παραπληροφορήσει και να αποπροσανατολίσει βορειοηπειρώτες αλλά και ελλαδίτικους παράγοντες ως προς τις εκλογές που θα διεξαχθούν στην Αλβανία στις 23 Ιουνίου.

Κύριοι της “Δημοκρατίας”, οι Βορειοηπειρώτες πλέον έχουν ξυπνήσει και ξέρουν ποιοι πραγματικά στηρίζουν τα συμφέροντά τους και ποιοι χρόνια και δεκαετίες καπηλεύονται τους ίδιους και το θέμα τους. Αν δεν μπορείτε να προσφέρετε κάτι θετικό, καλύτερα να μην ασχολείστε γιατί κάνετε μόνο ζημιά και οι καιροί είναι δύσκολοι και για μας, και για την Ελλάδα μας.

από: Aftonomi.gr