Διάψευση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη σε δημοσίευμα που φιλοξένησε η σελίδα μας ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Διάψευση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη σε δημοσίευμα που φιλοξένησε η σελίδα μας

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΡΟΣ.: 1.ΔΕΡΟΠΟΛΗ 2. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες- διαχειριστές των ανωτέρω ιστοσελίδων

Φαίνεται ότι οι … πόθοι σας είναι κοινοί με τους κινούμενους στα απόνερα της δημοσιογραφίας, συνεργάτες - πληροφοριοδότες blog των Ιωαννίνων, που «εργολαβικά» στρέφονται κατά του Περιφερειάρχη Ηπείρου, για λόγους για τους οποίους έχουν γνώση οι «φύλακες» και οι αναγνώστες τους.

Προφανώς εσείς τους αγνοείτε. Θα μπορούσατε ωστόσο – με δεδομένο ότι απευθύνεστε στην Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας και όχι σε κομματικό ακροατήριο των Ιωαννίνων – να διασταυρώσετε τα αναδημοσιευόμενα κείμενα ή να απευθυνθείτε στην Περιφέρεια για να έχετε και την άποψη του θιγόμενου, ειδικά μάλιστα για το τελευταίο με τίτλο: «Τσιμουδιά ο Καχριμάνης για τις κομμένες συντάξεις των ηλικιωμένων ομογενών».

Δεν το πράξατε για τους δικούς σας λόγους. Ευκαιρίας δοθείσης να ενημερώσουμε τους επισκέπτες – αναγνώστες σας, ότι ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης είχε αλλεπάλληλες επικοινωνίες με κυβερνητικούς παράγοντες, έχοντας αποστείλει και επιστολές τόσο για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τα προνοιακά επιδόματα στα Ιωάννινα (θέμα που όλως περιέργως δεν το αγγίζετε) όσο και με το βοήθημα ΟΓΑ για τους ανασφάλιστους ομογενείς υπερήλικους. Η πλέον πρόσφατη έγγραφη παρέμβασή του έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 2013 και το θέμα τέθηκε εκ νέου, δύο μέρες αργότερα, από τον κ. Καχριμάνη και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στη συνάντηση που είχαν μαζί του οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας. Και τα δύο ζητήματα είναι ιδιαίτερα λεπτά και δεν εξυπηρετεί σε τίποτε η δημοσιότητα των ενεργειών του Περιφερειάρχη, οι οποίες συνεχίζονται σε κάθε επίπεδο.

Ανεξάρτητα αυτών, δεν μπορεί να ευτελίζεται και να συγκρίνεται το ζήτημα των συντάξεων των υπερηλίκων ομογενών, με την παραχώρηση του γκρέιντερ από την ελληνική πολιτεία στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών αρμοδιότητας Πολιτικής Προστασίας, αντίστοιχου με εξοπλισμό που κατά καιρούς δίνεται στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική κ.α..

Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή σας την δημοσίευση της απάντησής μας.

Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι "παίζει" στα εσωτερικά του Δήμου ή της Περιφέρειας και δεν μας νοιάζει καθόλου, αυτού που μας κάνει εντύπωση είναι ότι από τις δεκάδες σελίδες που αναδημοσιεύουν το άρθρο της epirusgate γίνεται αναφορά μόνο σε δύο. Σε κάθε περίπτωση λυπούμαστε αν άθελά μας γίναμε αναμεταδότες ψευδών ειδήσεων.
Οι πάσης φύσεως επικριτές μας θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι καθώς η σελίδα μας ήδη έχει ανακοινώστε τον τερματισμό της.

1 σχόλια:

Ma dhen klisate borioipirotika?Eisys ipate telos kai to zvisame tin selidha sas apo episkepisis????Telos pantos an thelete mas apantate??
Oso gia ton kyrio Kaxrimani,oso kai akougete ligo parakseno kai "fthino"Ton eixi rotisi kamia fora ton kumbaro tou Ksera pou eixi kataliksi to greider????