Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του MEGA στην Αθήνα [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] - Παρόντες Παναγιώταρος και Παππάς της Χρυσής Αυγής ~ Βορειοηπειρωτικά

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του MEGA στην Αθήνα [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ] - Παρόντες Παναγιώταρος και Παππάς της Χρυσής Αυγής

ρεπορτάζ από aftonomi.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα που οργάνωσε το κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» με θέμα τα προβλήματα που απασχολούν τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό καθώς και την παρουσίαση του Πλαισίου Αιτημάτων του MEGA προς την Αλβανική Πολιτεία.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα σε μια μικρή αίθουσα όπου οι παρευρισκόμενοι βορειοηπειρώτες και ελλαδίτες μαζί με τους επισήμους δεν ξεπερνούσαν τους 270. Σύμφωνα με πηγές από το ξενοδοχείο Τιτάνια η αίθουσα είχε χωρητικότητα 300 ατόμων.
Στην ημερίδα συζητήθηκαν η κωλυσιεργία στην διαδικασία χορήγησης της Ελληνικής Ιθαγένειας, τα προβλήματα με τις συντάξεις του ΟΓΑ, ζητήματα που αφορούν την παιδεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας καθώς και το περιουσιακό στην Βόρειο Ήπειρο.
Επίσης ο πρόεδρος του κόμματος κ. Χρηστάκης Κίτσιος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επαφές που είχε τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα με εκπροσώπους και πολιτικούς της Ελληνικής Πολιτείας.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε το Πλαίσιο των Αιτημάτων του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» προς την Αλβανική Πολιτεία και ακολούθησαν χαιρετισμοί και ομιλίες. 
Στην ημερίδα μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος, εκπρόσωποι των βουλευτών της ΝΔ Αντώνη Μανιτάκη και Αντώνη Μπέζα, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τρίχας, ο πολιτευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Αναγνώστης, ο πρόεδρος της ΝΕΒ Θεοφάνης Καλυβιώτης, η αντιπρόεδρος της ΝΕΒ Ελένη Δήμου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος και ο Γραμματέας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Ν.Δ. Χρήστος Γιάνναρης.
3 σχόλια:

Πλακα πλάκα το Μεγα όλο και κάτι κάτι, αν και "μπερισικό" για κάποιους με φόντο την ελληνικη σημαία τους βλέπω.

ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΦΙΛΕ!!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

Ναι, θα πάρει βαριοπούλες από τον Παναγιώταρο και θα αρχίσει να σπάει κεφάλια.