Χρήστος Καίσης: Τα τελευταία νεα για την υπόθεση των λιβαδιών στην Επαρχία Αλυκου ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Χρήστος Καίσης: Τα τελευταία νεα για την υπόθεση των λιβαδιών στην Επαρχία Αλυκου

Tα προβλήματα μας δεν τελειώνουν , οι ψευτοιδιοκτήτες έχουν αποθρασυνθεί πλέον καθως πριν λίγες μέρες αν είναι δυνατόν τόλμησαν να δώσουν με ενοίκιο τα λιβάδια μας .Εμείς κινηθήκαμε άμεσα στέλνοντας στη Διεύθυνση της Αστυνομίας το πρόβλημα που προέκυψε και μας υποσχέθηκαν τη βοήθεια τους .για την Παρασκεύη.! Ο Έπαρχος Αλυκου δεν πρόκειται να το αφοίσει το θέμα αυτό να εκκρεμεί ,ετοιμάζει την απαντησή του για να αντιστρέψει την κατάσταση..!

Aπο την μία μας υπόσχοντε και απο την άλλη μας ακυρώνουν το μηνυτήριο που τους στείλαμε για την υφαρπαγή των λιβαδιών μας ..!Το Καινούργιο δεν είχε ποτέ μπέηδες και αγάδες, ούτε τώρα πρόκειται να αποκτήσει εγώ θα τους πολεμήσω ως το τέλος με όλες τις δυνάμεις που έχω. Γι άυτο ζητώ απ όλους τη συμπαράσταση σας δίχως να ακούτε τις σειρήνες του Ηλία Θανάση ο οποίος παρά την βοήθεια που του ζητήσαμε ακόμα δεν εμφανίστηκε να μας δώσει κανένα στοιχείο , οπότε αυτό σημαίνει ότι ή κοιμόταν ή τα κρύβει στη'' δικηγορική του τσάντα'' . Διότι όλα αυτά έγιναν το 2009-2010 αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα που μας έχει φέρει σήμερα .
Γιατί δεν είχε γνωρίσει ο κύριος την ιστορία του Καινουργιου και τους αγώνες που εχουν δοθεί για αυτά τα λιβάδια δεν ξέρει ακόμα με ποσό αίμα έχουν βαφτεί από του ς προγόνους μας με αρχηγό τότε τον Θωμά Σπύρο.
Όλοι μαζί ενωμένοι για αυτόν το δύσκολο αγώνα.... Χρήστος Καίσης

από το email του επάρχου