Ράμα: Να επαναδιαπραγματευθεί η συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ράμα: Να επαναδιαπραγματευθεί η συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα


"300 τετραγωνικά χιλιόμετρα της δικής μας θάλασσας έχουν περάσει στην Ελλάδα"

Ο  πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος Έντι ΡάμαΟ πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος Έντι ΡάμαΟ ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), Έντι Ράμα κάλεσε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα να καταλήξουν σε μια νέα συμφωνία με την Ελλάδα για τα θαλάσσια σύνορα διότι αυτή η εκκρεμής κατάσταση όπως την περιέγραψε, υπονομεύει το μέλλον των δύο χωρών.

"Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μια ανοιχτή σύγκρουση και, ενδεχομένως, δεν είναι καλό για την επόμενη μέρα με τους γείτονες, είναι 300 τετραγωνικά χιλιόμετρα της θάλασσάς μας, όπου με μια συμφωνία που έχει κηρυχθεί αντισυνταγματική, έχει περάσει στους γείτονες. Σήμερα
είναι μια καλή μέρα για να κάνουμε έκκληση στον πρωθυπουργό ώστε να κάνει ό, τι πρέπει σε σχέση με την υπόθεση, να επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία αυτή και να κλείσει την πηγή της σύγκρουσης, η οποία μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για το μέλλον των δύο λαών μας », σχολίασε.

Ο Ράμα είπε ότι η χώρα έχει σήμερα μια κυβέρνηση που δεν της αξίζει και ότι η 100η επέτειος της Ανεξαρτησίας γιορτάζεται σε μια κατάσταση όπου οι κυβερνώντες δεν έχουν εκπληρώσει τις υποσχέσεις.

από: www.himara.gr/blog

3 σχόλια:

Tha pareis ta @@@@@@ mou se km kai ta p@p@ri@ mou stis ekloges!!!Ade giati mas ta eprikses blaka!!!!!

sto telos otan vgei prwthupourgos esy tha pareis t @@@@@@ toy hlithie!!!

Ti Epathes??Sou ebrisa to idolo sou???Re afou einai eksartimenos apo blakia!!!Pos na to kanoume??O Berisha einai pio psychopathic apo afton ara teriazei se afto to lao!!!To troi!!