Δέλβινο: Βιασμός 8χρονης από τον «σύντροφο-κτήνος» της μητέρας της συγκλονίζει την Ελληνική Μειονότητα! ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δέλβινο: Βιασμός 8χρονης από τον «σύντροφο-κτήνος» της μητέρας της συγκλονίζει την Ελληνική Μειονότητα!

Θύμα των άρρωστων ορέξεων του 47χρονου ερωτικού συντρόφου της μητέρας της, έπεσε ένα κοριτσάκι μόλις 8 χρονών στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου

Σύμφωνα με την Αλβανική αστυνομία, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες και καταγγέλθηκε χθες από την μητέρα του θύματος. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη στις 02:00 το πρωί, ώρα Αλβανίας στο χωριό του Μεσοποτάμου.

Ο συλληφθείς και φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης της 8χρονης, είναι ο Π.Αναγνώστης 47χρονών, ο οποίος συζούσε με την καταγγέλλουσα Κ.Τσ. και τα δύο της παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι (το 8χρονο θύμα).
Πάντα σύμφωνα με τις αρχές, οι ιατρικές εξετάσεις από του εμπειρογνώμονες, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της μητέρας, για σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης κοπέλας.
Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί με τα στοιχεία της προανάκρισης έχει αποσταλεί στις δικαστικές αρχές των Αγ. Σαράντα για την ποινική δίωξη του 47χρονου.

Κάποια αλβανικά ΜΜΕ καταγράφουν μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός στην περιοχή για την παιδόφιλη τάση του...

Το έγκλημα σοκάρει όχι μόνο την Ελληνική Μειονότητα - στους κόλπους της οποίας και συνέβη - αλλά και σύσσωμη την Αλβανική κοινωνία, με τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ να βάζουν το θέμα ψηλά στην ειδησιογραφία, κοινός παρονομαστής όλων είναι η επιθυμία για την παραδειγματική τιμωρία του (πραγματικού) ενόχου.