Ομιλία Ντούλε στην Καβάλα για την 28η Οκτωβρίου ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ομιλία Ντούλε στην Καβάλα για την 28η Οκτωβρίου

Την Καβάλα επισκέφθηκε την Τετάρτη 24/10 ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Ευάγγελος Ντούλες για να παραβρεθεί στην καθιερωμένη Επετειακή Συνεστίαση για την 28η Οκτωβρίου που πραγματοποίησαν οι Ροταριανοί Όμιλοι Καβάλας, Δυτικής Καβάλας και Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ».
Ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν προσκεκλημένος του Ροταριανού Ομίλου «Νεάπολις» ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Ο κ. Ντούλες ανέπτυξε το θέμα «Από τους πεσόντες του 1940, στον Ελληνισμό του σήμερα», τονίζοντας μεταξύ άλλων την ειδική σημασία που έχει το νόημα της 28ης Οκτωβρίου για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, τόσο στα μονοπάτια της ιστορίας, στο σήμερα, αλλά και ως παρακαταθήκη για το μέλλον, ενώ υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη μέρα «είναι μεγάλη γιορτή για όσους ασπάζονται τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας των λαών και των χωρών».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ωκεανίς».

aftonomi.gr/deropoli.com

1 σχόλια:

Γεια σου ρε Ντούλε αρχηγέ! Εσύ δεν έχεις να φοβηθείς για την καρέκλα σου, αφού έχεις και τους μασώνους στο πλευρό σου, θα ξεπεράσεις και τα χρόνια του Ενβέρη στην εξουσία