Κρήτη: Γυμνός, μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας μπήκε σε σπίτι και ξυλοφόρτωσε τον Αλβανό σπιτονοικοκύρη! ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κρήτη: Γυμνός, μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας μπήκε σε σπίτι και ξυλοφόρτωσε τον Αλβανό σπιτονοικοκύρη!


Γδύθηκε και «μπούκαρε» σε σπίτι στο Ηράκλειο ένας Βρετανός, ο οποίος όχι μόνο παραβίασε το άσυλο μιας οικογένειας, αλλά επιπλέον ξυλοφόρτωσε τον πατέρα του σπιτιού.
Ο Βρετανός, έχοντας πάνω του... ούτε φύλλο συκής, πριν λίγες ημέρες, εισέβαλε σε σπίτι στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, όπου μένει μια οικογένεια από την Αλβανία. Προηγουμένως ο Βρετανός, μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ της περιοχής. Όταν οι φίλοι του έφυγαν, ο νεαρός γδύθηκε και μπήκε στο σπίτι του Αλβανού, ο οποίος μάλιστα γρονθοκοπήθηκε άγρια από τον 25χρονο τουρίστα.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. Άνδρες του Α.Τ Περιφέρειας έφτασαν γρήγορα στην ταυτότητα του δράστη, τον οποίο αναζήτησαν αλλά δεν τον βρήκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Την επόμενη ημέρα ο δράστης εμφανίστηκε από μόνος του στο Α.Τ Περιφέρειας όπου και είπε στους αστυνομικούς ότι δε θυμόταν τι είχε κάνει.

από: www.thebest.gr