Ο νυν Έπαρχος Αλύκου Χρήστος Καίσης κατά του τέως Επάρχου Ηλία Θανάση... ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο νυν Έπαρχος Αλύκου Χρήστος Καίσης κατά του τέως Επάρχου Ηλία Θανάση...

...και  κάλεσμα για κοινή συνεργασία!
 
Σημειώνουμε ότι το άρθρο το οποίο μας εστάλει με μαιλ υπογράφει ο νυν έπαρχος Αλύκου Χρήστος Καίσης. Η σελίδα δεν γνωρίζει και δεν φέρει ευθύνη για το αληθές ή μη των ισχυρισμών του υπογράφοντος ο οποίος είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος.

 

Η ‘’ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ‘’ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ‘’2009-2010’’.


Ο Έπαρχος Αλύκου κ. Χρήστος Καίσης, παρουσιάζει όλα τα στοιχεία, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε από τον πρώην έπαρχο κ. Η. Θανάση και του απευθύνει κάλεσμα για κοινή συνεργασία όσο αναφορά το περιουσιακό της Επαρχίας.


Η ‘’ χειμερεία νάρκη ‘’ του τέως Επάρχου Ηλία Θανάση για το έτος 2009 και ιδιαίτερα για το 2010 είναι γεγονός , καθώς όπως έγγραψε σε αρκετές ιστοσελίδες για την υπεράσπιση των περιουσιών μας , με τα εγγραφα τα οποία δημοσίευσαι και τα στοιχεία που μας έκανε γνωστά’’(έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλεία του ) εθελοτυφλώντας της ολικής αλήθειας της υπόθεσης’’ , θέλοντας μέσα απ΄τα λεγόμενα του,να καθρεφτίσει τον άλλον του εαυτό τον ‘’καλύτερο και τον αρμονικό’’που έχει ως αποτέλεσμα να γράφει μόνο αυτά που τον συμφέρουν να μάθει ο λαός του βουρκου.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ! Μας ζήτησατε κάποιες ‘’απαντήσεις ‘’ που έπρεπε εσείς να τις είχατε δώσει εδώ και καιρό , διότι τα στοιχεία των αποφάσεων για το Μπερντενέσι,και για τους ‘’ψευτοιδιοκτήτες των λιβαδιών ηταν στην κατοχή σας κ. Ηλια θανάση,’' (Μπερντενέσι απόφαση με αρ.116 και ημ. 12.06.09), (ψευτοιδιοκτήτες των λιβαδιών¨: οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο υποθηκοφυλάκιο με ημ. 03.06.2010] και δεν μπορειτε να το αρνηθείτε διότι σας έχει σταλθεί έγγραφο (με αρ.1463 και ημ.04.07.2010...απο την κ.Βικτορι Πέτσι.)το οποίο σας γνωστοποιεί την κατάσταση της υπόθεσης. Ολα τα στοιχεία που σας αναφέραμε θα τα δείτε με κάθε λεπτομέρεια παρακάτω...


Όλη η αλήθεια για το Μπερντενέσι:
Το ανεκτίμητο διαμάντι του Βούρκου όπου και καθορίζεται απο τις επιφάνειες του περίτρανα,όπως βλέπετε στα παρακάτω έγγραφα έχει..’’.θετική απόφαση’’ για την κοινότητα Bektashian....!

Η αποφαση για το Μπερντενέσι:
όπως μπορείτε να δείτε έχει βγεί με αρ. 116 και ημ.12-06-09.Πως γίνετε λοιπόν ο πρώην Έπαρχος να μην γνωρίζει τίποτα για αυτό και να περιμένει από εμάς να του απαντήσουμε..?Αμεση ήταν η παρέμβαση μας γι’ την υπόθεση περιουσιών και ιδιαίτερα για το Μπερντενέσι,η πρώτη μας κίνηση όταν αναλάβαμε το καθήκον ήταν να αναζητήσουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση αυτή , καθώς και οι υπόλοιπες υποθέσεις με τον ίδιο παράγοντα, με έγγραφο όπου στείλαμε στους αρμόδιους , μας δώσανε τις απαντήσεις που ζητούσαμε στο έγγραφο με αρ.3020\2 και ημ. 27.09.2011 .(βλέπε παρακάτω)....


Επίσης να τονίσουμε πως :’’άγνοια ‘’ είχε και για την κεραία της Vodafone που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια στο Μπερντενέσι και ξεχωρίζει απο χιλιόμετρα μακριά. Μπορείται να μας πείτε κ. Ηλία Θανάση πως εσείς δίναται υποσχέσεις πως θα μοιράζαται τη γη στο Μπερντενέσι στους κατοίκους της Επαρχίας Αλύκου αν επαναεκλεγόσασταν .Ενώ ακόμα και τους φόρους απο την παρουσία της βλαβερής κεραίας για τον άνθρωπο (αν είναι δυνατόν) παίρνει το Ξαμίλι (Κsamil ).

‘’Μην κοροιδέυετε άλλο τον λαό που σας ψήφισε ΕΛΕΟΣ, (όλα τα στοιχεία θα δωθούν στη δημοσιότητα σε λίγο χρονικό διάστημα με κάθε λεπτομέρεια για το θέμα)...!


ΤΟ ‘’ΜΥΣΤΗΡΙΟ’’ΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ: 

Η‘’χειμερία ναρκη ‘’ του πρώην Επαρχου Ηλία Θανάση συνεχίστηκε και στην περίπτωση της ΤΣΟΥΚΑΣ,μετά απο τα στοίχεια που ανακαλύψαμε προσφάτως..!

Ενώ του είχε σταλθεί έγγραφο απόφασης απο το Υπουργείο Γεωργίας με ημ.24-01-2008 και αρ.418 να γίνει μοίρασμα της γης στον κάμπο της ΤΣΟΥΚΑΣ με 25 εκτ. γης (blok 7-8).και απο την Περ.Αυλ. με έγγραφο ημ.04-08-2008 και αρ.3949. Όπου είχε προθεσμία να γίνει πράξει έως τον Οκτώβριο του 2008 (βλέπε παρακάτω).


Αντ’αυτού εκείνος το θυμήθηκε στης 01-04-2010 και με αρ.36


Παρ’όλα αυτά ,εκείνος απο τότε δεν έκανε καμία κίνηση και αναρωτιέται τι απόγινε η απόφαση ακόμα και σήμερα ,με προσφατες δηλώσεις του...!

-Εμείς όταν πληροφορηθήκαμε πέρι του θέματος μέσα απο τα παραπάνω στοιχεία που ανακαλύψαμε, απευθυνθήκαμε στην Περιφέρεια Αυλώνας στο τμήμα Διέυθυνσης Διοίκησης και Υπεράσπισης της Γης ,για να μάθουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η κατάσταση. Εκείνοι με μεγάλη μας έκπληξη μας απάντησαν ,πως δεν βρίσκεται κανενός είδους έγγραφο για το χωριό ΤΣΟΥΚΑ μετά τη λήξη των εκλογών του 2011.’’ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ?’’ Επιμείναμε ομως, κάνοντας τους επίσημη αίτηση αυτή την φορά με αρ. 102 και ημ.06-06-2012,να μας καταθέσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που τους είχαν σταλθεί επί θητείας κ.Ηλία Θανάση και είχαν στην κατοχή τους για το χωριό ΤΣΟΥΚΑ .

Τελικά, οι κάτοικοι της Επαρχίας Αλύκου θα ‘’έπρεπε ‘’ να τον ευχαριστήσουν ‘’θερμά’’ για το ενδιαφέρον που έμπρακτα έδειξε για το Μπερντενέσι και την Τσούκα ,(τι λέτε?’’)


ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ: ‘’Συγχαρητήρια κ. Ηλία Θανάση για το σημαντικό έργο του Υδραγωγείου....!’’

Παρ΄αυτά η γόνιμη θητεία σας δεν επέδρασε σε όλους τους τομείς του έργου, αλλοιώνοντας την ‘’ αλήθεια’’ που εσείς προβάλεται.
Υπάρχουν πράγματα τα όποια δεν έχουν είπωθει απο τον κ. Ηλία Θανάση και που συμπληρώνουν το παζλ της ‘’χειμερίας νάρκης ‘’ του.
Η οξεία παρατηρητικότητα και όλοι οι κόποι που έχει καταβάλει λοιπόν ,διαπιστώνοντε με τα ακόλουθα στοιχεία που εκείνος μας ανάγκασε να αποκαλύψουμε μετά την ολιγοήμερη δημοσίευση του ,για τα καλά ενδεχομένως του έργου και την αρνητική μας στάση προς αυτό..!

1)Η μεγάλη καθοδήγηση του κ.Ηλία Θανάση για το έργο είναι γνωστή σε όλους.Καθώς δεν θα ‘’ γνωρίζει ‘’ότι ακόμα και σήμερα λίγους μήνες μετά το θάνατο του ο κ.Αλέξης Ζάχος ο οποίος του έδειξε ευπιστία δίνοντας του το οικόπεδο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την διετέλεση του έργου ,δεν έχει αποζημιωθεί ‘’.ΠΩΣ ΜΠΟΡΈΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ..?

2)Η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί λέει,όμως μετά την επίβλεψη που εμείς είχαμε.Διότι μας το παρέδωσε με 4 τοίχους μόνον,οπως όλοι γνωρίζουμε.Που ενώ είχε δωθεί το έργο στην κατασκευαστική εταιρεία και τα χρήματα(800.000 €) στην θητεία του δεν είχε κάνει σημαντική πρόοδο βλέποντας όλοι την διαδικασία εως και σήμερα..!

3)Αναφέρθήκαι , στην αρνητική μας στάση προς το έργο ,έφόσον το έργο είχε την άδεια του αλβανικού κράτους και είχε ξεκινήση πλέον.Όταν αναλάβαμε εμείς πως μπορούσαμε να αναστείλουμε την απόφαση αυτή ? Η μονη μας επιλογή ήταν να βαδίσουμε στον δρόμο όπου εκείνος είχε ανοίξει και που δεν μπορούμε να αφοίσουμε στη μέση..!

(Αναμφισβήτητα ο κ.Η.Θανάσης έχει τιμηθεί ανάλογα για τα κατορθώματα του ,ειναι περιττό ακόμα και τώρα να επίμένει στην θετική του προβολή δεν νομίζετε φίλοι μου..!)


ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ
Το ξεχασμένο 2010 και οι τίτλοι ιδιοκτησίας των ψευτοιδιοκτητών για τα λιβάδια με υπογραφή και σφραγίδα απο την VIKTORI PEÇI απο το υποθηκοφυλάκειο .Οπως μπορείτε να δείτε όλοι, οι ημερομηνίες είναι εμφανείς σε όλα τα έγγραφα αναλυτικά όπου κανείς δεν μπορεί να διαψέυσει...!Tα στοιχεία αποδεικνύουν,οτι ο Ηλίας Θανάσης ήξερε την κατάσταση και εθελοτυφλούσαι, είναι εμφανής αυτό στο παραπάνω έγγραφο όπου του στείλανε με αρ.1463 και ημ. 04.07.2010 


’’Όταν εμείς αναλάβαμε την υπόθεση των λιβαδιών το περασμένο καλοκαίρι του 2011.Το πρώτο μας βήμα προς την νίκη , της υπόθεσης των υφαρπαγών έγινε με επιτυχία, όπως μπορείτε να δείτε την θετική απόφαση προς εμάς που μας δικαιώνει όλους.Αλλά στην συνέχεια η καλή μας τύχη δεν συνεχίστηκε ,διότι ο πυρήνας του κακού βρίσκεται σε υψηλά πατώματα όπως όλοι ξέρουμε. Παρ’όλα αυτά εμείς δεν ‘’ παραδίνομε τα όπλα ‘’που έχουμε ενάντια τους και στέλνουμε (έγγραφο μύνησης) στον εισαγγελέα των Αγ.Σαράντα κατά των οικογενειών των ‘’ψευτοιδιοκτητών’’ για πλαστογραφία των εγγράφων τους..με ημ.12.01.2012( βλέπε παρακάτω) ..!

ΕΚΕΊΝΟΙ πλέον αποφασισμένη να μην κάνουν πίσω θεωρόντας την απόφαση ως τελεσίδικη και αμετάκλητη επιχείρησαν να έρθουν στην Επαρχία Αλύκου να ( πάρουν τις περιουσίες τους).

Εμείς λοιπόν το θεωρήσαμε χρέος προς όλους τους κατοίκους της Επαρχίας Αλύκου να οργανώσουμε αυτήν την διαδήλωση στης 04-05-12, την οποια εσείς χαρακτηρίσατε ως ‘’ σόου’’ κ. Ηλία Θανάση.Το ‘’σόου’’ λοιπόν όπως είπατε μας απόφερε καρπούς ,καθώς η υπόθεση των λιβαδιών που προβάλλαμε στα ΜΜΕ επαναπροσδιορίζεται με νέες δίκες ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ANGONI και της Εκτελεστικής Επιτροπής αυτή τη φορά , στέλνοντας τους Μήνυτήριο έγγραφο με ημ.08-05-12.( βλέπε παρακατω)


Αυτή είναι η πρώτη δικαστική κλίση κατα της εκτελεστικής επιτροπής ..!


Και αυτή ειναι δέυτερη κατά της οικογένειας ANGONI..! 


Κλείνοντας λοιπόν : να πούμε πως ,αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσουμε καταστάσεις, δεδομένα και αποτέλέσματα και στη συνέχεια να θέσουμε στόχους με έμπρακτα αποτελέσματα.

Ξέρουμε όλοι ότι ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε είναι ανηφορικός. Όμως , ακόμα μπορούμε να αντιστρέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι την άδικη κατάσταση όπου μας έχουν φέρει ‘’καποιοι ξεφτοιδιοκτήτες ‘’ θέλοντας να μας την ‘’σερβίρουν ‘’ ως τελεσίδικη.

Εξάλλου δεν είναι ‘’αυτοί’’ που θα μας τα αλλάξουν όλα δίχως τη θέληση μας , διότι η βοήθεια και η υποστίρηξη σας είναι μια ελπίδα ζωντανή και παλλόμενη και δεν έχει το δικαίωμα κανείς να τη σβήσει.......!!!!!


Υ Γ : Πρός κύριον Ηλία Θανάση

κ.Ηλία Θανάση.

Δημοσιεύσαται σε γνωστές ιστοσελίδες πως δεν θέλουμε συνεργασία μαζί σας, αφού λοιπόν θέλεται να βοηθήσεται στην υπόθεση των περιουσιών γιατί δεν μας δώσαται όλες της πληροφορίες και τα στοιχεία που έχεται στην κατοχή σας ? Αυτές οι αλληλοκατηγορίες και οι χαρακτηρισμοί δεν ωφελούν κανέναν. Εφόσον και οι δύο πλευρές προσπαθούμε για την απαλοιφή του προβλήματος που προυπάρχει με το περιουσιακό , σας κάνω δημόσια πρόσκληση να έρθεται στο γραφείο μου, στην Επαρχία Αλύκου να μου παραδώσεται όλα τα στοιχεία που έχεται στην κατοχή σας και μπορουν να βοηθήσουν .Νομίζω το χρωστάμε και οι δυο , για το λαό που μας υποστήριξε.Εξάλλου το καλό και το κακό είναι σχετικά και κανένας δεν είναι μόνο ένα πράγμα ,το μόνο σίγουρο είναι οτι προσπαθούμε να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, και να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι πάνω στη γη .

Τότε θα είμαι εγώ πρώτος που θα σας απευθύνω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ δημόσια για την κίνηση σας ...!

Έπαρχος Αλύκου
Χρήστος Καίσης

7 σχόλια:

ένα μεγάλο μπράβο και στους δυο επάρχους ΑΛΙΚΟΥ , νυν και πρώην . η Δημοσια αντιπαράθεση θα φέρει θετικά αποτελέσματα και για μας τους κατοίκους της επαρχίας. τουλάχιστον θα καταλάβουμε το που βρίσκονται τα πράγματα και τι κάνουν η ίδιοι για την προστασία τον εκτάσεων γης , που τόσο πολύ θέλουν οι αλλόθρησκοι να μας αφήσουν γυμνούς, χωρίς γη, χωρίς έξοδός στη θάλασσα.
θάνατος στους συνεργάτες των ΑΛΒΑΝΩΝ , θάνατος στους προδότες

katarxin ta ejkrafa den fenoynte kala me foto,ala me ektypoti. Kata ti jnomh moy o monos tropos gia na dhkaiothoyme ,tha eprepe na orjanoname oloi mazi oi voyrkarides kai oi v.hpeirotes enomeni ena mejalo sylalityrio stoys Ajioys Saranta .Sthn mesi ths toyristikhs sezon na toys thimizame to sylalityrio pou kanane oi hrwikh katikoi toy alhkou to 90.ala h oimaste jia ta panijyria h kapioys toys volevi h siwph

Θα πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας ότι το BREDENESHI έχει πραγματικούς ιδιοκτήτες και σύντομα θα τους επιστραφεί η περουσία τους . Δεν ανίκει στο Αλβανικό κράτος ούτε στην Επαρχεία του Αλύκου. Η περιοχή αυτή είχε ιδιοκτήτες από το 1934 και μετά τον πόλεμο ο Χότζας την κρατικοποίησε και τώρα ακόμα εκρεμούν οι τελίκες απόφασεις για την επιστρώφη της περιουσίας στους πραγματικούς ιδιοκτήτες και όχι σε λαμόγια που θέλουν να φάνε την περιούσια που ανήκει νόμιμα και όχι με ψέυτικα χάρτια. Μη λιγουρεύεστε πολύ γιατί υπάρχουν και ευροπαικά δικαστήρια για όποιον έχει δίκιο.

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ta lamoja pou les filarako 11:46 ta exoun poulisi ola prin fijoun apo thn karekla, xoris nomimo tropo sta cirakia toys kai auta pou mas les esu, tani eshe m...

kala mo fouliko den drepese pou les oti to BERDENESH EXEI IDIOKTHTES APO TO 34 KAI DEN ANHKI sthn eparxia tou aliko, katopi pos o proedhros sou o iljas edine averta topo eki ?

μηπωσ τα μπερδεψεσ 11¨46 ο Χοτζα πηρε τα ινια τησ χωρασ μετα το 1940 .......λαθοσ σου τα πανε .και μας τα λογια σου λιγο παλικαρι της ψευτιας.