Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπάμπη από ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ στο Δήμο Φοινίκης παρουσία του προέδρου του Ιλίρ Μέτα! ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπάμπη από ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ στο Δήμο Φοινίκης παρουσία του προέδρου του Ιλίρ Μέτα!


Σήμερα παρουσία του πρόεδρου του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Ιλίρ Μέτα επισφραγίστηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Μπάμπη για τον Ελληνικό Δήμο Φοινίκης- για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Ιουνίου.

Πλήθος κόσμου και αντιπρόσωποι όσο και παράγοντες απ’τις 59 κοινότητες όπου θα απαρτίζουν το νεοσύστατο Δήμο Φοινίκης , παρευρέθησαν, στην σεμνή εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου κου Μπάμπη στο Φοινίκη .


Με κύριο ομιλητή τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κο.Ευάγγελο Ντούλε ανακοινώθηκε δημοσίως επίσημα η υποψηφιότητα δια στόματος του προέδρου ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκλογική μάχη. ‘’Άναψαν οι μηχανές στο Δήμο Φοινίκης ,είναι σημαντικό ο πυρήνας των ανθρώπων όπου και παραβρίσκονται σήμερα εδώ να πράξουν τα δέοντα με τις επιλογές τους ,για το δικό τους σπίτι, για τον Δήμο Φοινίκης’’. Δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του.


Σε σχέση με την υποψηφιότητα Μπάμπη, ο κος Μέτα τόνισε ότι ‘’η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπάμπη είναι η καλύτερη επιλογή όπου θα μπορούσε να έχει το ΚΕΑΔ , ο κος Μπάμπης είναι ο καταλληλότερος ούτω σώστε να αντεπεξέλθει θετικά στην ανάπτυξη όσο και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών του Δήμου Φοινίκης.Πιστεύω ακράδαντα πως η 22η Ιουνίου θα μας ανατείλει μια νέα μέρα με έναν νέο Δήμαρχο ,τον Γιάννη Μπάμπη!
Με ενθουσιασμό και διάθεση ανανέωσης, για νέες προκλήσεις αλλά με βάση τις σταθερές αξίες που οδηγούν την κοινωνία μας σε ανθρώπους με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στις Τοπικές μας Κοινωνίες -μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Μπάμπης.Επισημαίνοντας ότι ο λαός είναι ο μεγαλύτερος κριτής,είναι σε θέση να αξιολογεί ,να μας κρίνει .’’

Ανταπόκριση :Βαλεντίνα Μητσιούλη

Πηγή: halhthinheparxiaaliko.blogspot.gr/