Υπουργός έφταξε ΜΚΟ για να μαθαίνει λογιστικά... σε Αλβανούς! ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Υπουργός έφταξε ΜΚΟ για να μαθαίνει λογιστικά... σε Αλβανούς!

ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛ1ΚΑΡΟ του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη και βασικό στέλεχος της «Κίνησης των 58» κρατικοδίαιτων αργόσχολων που επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να επαναφέρουν φαντάσματα στην πολιτική ζωή, είχε στήσει Μ.Κ.Ο. για... Αλβανούς εισπράττοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο κορβανά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Kontranews υπουργός του Σημίτη, την εποχή του οποίου συντελέστηκε πρωτοφανής λεηλασία του δημόσιου χρήματος και έπεφταν βροχή οι μίζες από την Ζήμενς, τα εξοπλιστικά και τα δημόσια έργα υπερβαίνοντας κάθε όριο θρασύτητας έστησε με κάποιους κολλητούς του Μ.Κ.Ο. με πρόσχημα την... εκμάθηση λογιστικών σε Αλβανούς!!! Μέσα στο γενικότερο κλίμα ασυδοσίας που επικρατούσε τότε στη δημόσια ζωή δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε η μέρα για να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για την περίεργη Μ.Κ.Ο. και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πλήρωσε to χρεοκοπημένο δημόσιο για να μάθουν δήθεν λογιστικά Αλβανοί μετανάστες.

Έπρεπε πρώτα να χρεοκοπήσουν τη χώρα με τη λεηλασία των δημόσιων ταμείων για να κινητοποιηθούν επιτέλους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί τους οποίους είχε αχρηστεύσει η συμμορία που τότε κυβερνούσε και λεηλατούσε ανενόχλητη με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Τώρα ο υπουργός του Σημίτη θα κληθεί σύντομα να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη και βεβαία, οφείλει να επιστρέψει στο ακέραιο τα ποσά που εισέπραξε για την διαπαιδαγώγηση των Αλβανών και μάλιστα εντόκως.

Γιατί αν όντως ενδιαφέρεται να μάθει τους Αλβανούς δημιουργική λογιστική όπως αυτή με τα περιβόητα σουάπς με τα οποία έκρυβε
το δημόσιο χρέος να πληρώσει από την τσέπη του και όχι να χρεώνει ανύπαρκτες υπηρεσίες στο δημόσιο κορβανά.

Η πρακτική αυτή του τέως υπουργού δείχνει το ήθος και το ύφος των πολιτικών που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην οκταετία Σημίτη. Αποκαλύπτει το ξεχαρβάλωμα του κράτους από τον αρχιερέα της διαπλοκής και την παρέα του που είχαν εκχωρήσει τα πάντα στους Γερμανούς Γης Ζήμενς και στο μόνο που τα κατάφεραν ήταν να κάνουν τους εισπράκτορες βάζοντας τον Τσουκάτο να κουβαλάει τις μαύρες σακούλες με τις μίζες στην Χαριλάου Τρικούπη. Εξάλλου τόσο ο Τσουκάτος όσο και ο Μαντέλης βρίσκονταν στο (σκληρό πυρήνα του αρχιερέα της διαπλοκής ο οποίος σφυρίζει αδιάφορα παρά την καταιγίδα σκανδάλων που έχουν αποκαλυφθεί και στα οποία εμπλέκονται οι κορυφαίοι υπουργοί του.
Η kontranews επειδή υποψιάζεται ότι και άλλα αστέρια από την "Κίνηση των 58" κρατικοδίαιτων κηφήνων εμπλέκονται σε υποθέσεις Μ.Κ.Ο. αρχίζει μεγάλη αποκαλυπτική έρευνα για να μάθει ο λαός όλη την αλήθεια γι αυτούς που μας κυβερνούσαν και μας χρεοκόπησαν και εξακολουθούν να προκαλούν ακόμα και σήμερα την κοινωνία.

Πώς στήθηκε η κομπίνα μέσα στο Πανεπιστήμιο

Το στέλεχος του θιάσου των «58», που έχει διατελέσει στο παρελθόν υπουργός, βρήκε ένα απίστευτο τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, δημιουργώντας μια Μ.Κ.Ο.-ανέκδοτο μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Αθηνών.

Το πρωτάκουστο αντικείμενο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2002. ήταν η εκπαίδευση Αλβανών ορκωτών λογιστών. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο άνθρωπος, από τα χέρια του οποίου κρεμόταν κάποτε η οικονομία αυτού του τόπου, δημιούργησε Μ.Κ.Ο. για μαθαίνει λογιστικό σε Αλβανούς, ούτε καν σε Έλληνες ή υπηκόους άλλων χωρών. Και με το αζημίωτο φυσικά. Η επιδότηση που καρπώθηκε για την κατά τα άλλα ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ οργάνωσή ήταν το ευτελές ποσό των... 370.000 ευρώ.

Μάλιστα, είχε το θράσος να στήσει αυτή την απάτη μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Εξάλλου, ο ίδιος δίδασκε στο συγκεκριμένο ανώτατο Ίδρυμα και επομένως ήταν πολύ εύκολο για αυτόν να στήσει αυτό το προκλητικό κόλπο. Βέβαια, για να μην φαίνεται πουθενά ο ίδιος ανέθεσε το έργο σε ένα φίλο και συνεργάτη του, επίσης καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, ο οποίος με τη σειρά του προσέλαβε τη σύζυγό του σε ρόλο εκπαιδευτή, για το συγκεκριμένε» πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος καθηγητής κατέλαβε τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Ναυτιλίας και μεταβίβασε την «κερδοφόρα» επιχείρηση σε έναν άλλο συνεργάτη του, λέκτορα τότε του Πανεπιστημίου.
Ωστόσο, αυτό που συνιστά το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε αυτή την αμαρτωλή ιστορία είναι το γεγονός ότι η Επιτροπή Ερευνών του Ιδρύματος ουδέποτε πήρε την απόφαση ή ενέκρινε την μετατροπή του Ειδικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου (ΕΛΚΕ) σε Μ.Κ.Ο. Συνεπώς, η ίδρυση και σύσταση του προγράμματος είναι παράνομη ενώ και σε διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν αδιαφανείς και εγείρονται πολλά ερωτηματικά. Οι καλά πληροφορημένες πηγές της kontranews αναφέρουν ότι όλα έγιναν με δεαδεκασίες-εξπρές και η οργάνωση ήταν έτοιμη σε χρόνο-ρεκόρ. Δηλαδή, το πρωτοπαλίκαρο του Σημίτη έφτιαξε τη δική του χρυσοφόρα Μ.Κ.Ο. εν μια νυκτί... Πρόκειται για ένα νέο σκάνδαλο μεγατόνων με αμαρτωλή Μ.Κ.Ο. και πρωταγωνιστή πρώην πρωτοκλασάτο υπουργό, που έρχεται να ταράξει τα νερά και να βγάλει έξω από τα ρούχα του τον ελληνικό λαό, σε βάρος του οποίυ πλούτιζαν τα βρώμικα αρπακτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: εφημερίδα kontranews