Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Κάτσε, αμφισβητεί ανοιχτά την Εθνική μας κυριαρχία! ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Κάτσε, αμφισβητεί ανοιχτά την Εθνική μας κυριαρχία!

- «Δεν υπάρχει Τσαμουριά, ούτε Κόσοβο, ούτε Μακεδονία, υπάρχει μόνο η Μεγάλη Αλβανία»
- «Ευχαριστώ όλους τους Αλβανούς για την υποστήριξη»
- «Στην καρδιά μου σ' έχω Αλβανία»


Ψιλό γαζί μας δουλεύει ο αλβανοφασίστας Εργκύς Κάτσε ο οποίος φωτογραφήθηκε με μπλούζα που φέρει πάνω της το λογότυπο της τρομοκρατικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK (Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου) που ευθύνεται για τις δολοφονίες χιλιάδων ορθόδοξων Σέρβων και αμφισβήτησε ανοιχτά την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

Από την μία δηλώνει πως δεν είχε ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ του και πως μόλις έμαθε την έσβησε, σημειώνοντας πως η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου του που τον φιλοξένησε.

Από την άλλη δηλώνει πως «όσοι είναι κοντά του ξέρουν τι χαρακτήρας είναι και του φτάνει που τον πιστεύουν», «δεν τον εκφράζει ο UCK... αλλιώς δεν θα την ανέβαζε...».

Δηλώνει πως δεν τον εκφράζει ο UCK και ανεβάζει φωτογραφία με μπλούζα που φέρει το λογότυπό του. Αν τον εξέφραζε τι θα έκανε δηλαδή; Θα έπαιρνε τα όπλα και θα μας πολεμούσε; Μεταξύ άλλων δήλωσε πως σέβεται την Ελλάδα. Πως ακριβώς την σέβεται; Μιλώντας για αλβανικά εδάφη εντός της Ελληνικής Επικράτειας; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά...