Σήμερα το απόγευμα η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του ΚΕΑΔ στην Αθήνα ~ Βορειοηπειρωτικά

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σήμερα το απόγευμα η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του ΚΕΑΔ στην Αθήνα

Σήμερα το απόγευμα η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του ΚΕΑΔ στην Αθήνα
Την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα στην Αθήνα θα κάνει σήμερα το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 σε αίθουσα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στην οδό Κλεισθένους 15 με την συμμετοχή του Γενικού Προέδρου της Ομόνοιας κ. Βασίλη Μπολάνου αλλά και άνω των 100 εκπροσώπων απ’ όλες τις περιοχές της Βορείου Ηπείρου.
Κεντρικά θέματα της συνάντησης θα είναι η υπάρχουσα κατάσταση στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα, η ανάλυση του προεκλογικού προγράμματος του κόμματος, καθώς και η όσο το δυνατόν καλύτερη κινητοποίηση των Βορειοηπειρωτών για μαζική συμμετοχή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Aftonomi.gr ο υποψήφιος της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο, Άλκης Πούλης, δεν θα μπορέσει να παραστεί στην συνάντηση εξαιτίας ξαφνικού ελέγχου στις επιχειρήσεις του στο Αργυρόκαστρο από τις αλβανικές κρατικές υπηρεσίες.
Σχολιάζοντας το περιστατικό άτομα από το στενό του περιβάλλον εκτίμησαν πως όλο αυτό είναι μια προσπάθεια του υπουργού του Μπερίσα Σπύρο Ξέρα να τον διαβάλλει και να τον πολεμήσει με ανέντιμο τρόπο.
Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά τις επανειλημμένες ανθελληνικές δηλώσεις Ξέρα επιβεβαιώνοντας πως μόνο ατυχείς δεν ήταν οι δηλώσεις του στην εκπομπή «5 ερωτήσεις από τον Μπαμπαράμο» σχετικά με το τσάμικο “ψήφισμα” όπου μεταξύ άλλων είχε πει: “Εγώ για τους Τσάμηδες θα ψηφίσω ότι θα αποφασίσει η κοινοβουλευτική μου ομάδα”.
Αυτή τη φορά, εντελώς προκλητικά και αμετανόητα δήλωσε στο Γιαννιώτικο τηλεοπτικό Σταθμό, ότι με τους Τσάμηδες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φαίνεται πως με τους μόνους με τους οποίους έχει πρόβλημα ο Ξέρας είναι οι βορειοηπειρώτες συνυποψήφιοί του… για αυτό κάποιος να τον μαζέψει και γρήγορα μάλιστα!


Από: Aftonomi.gr