Ράμα και Ντούλες κλείνουν σήμερα τη συμφωνία για τις βουλευτικές εκλογές! ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ράμα και Ντούλες κλείνουν σήμερα τη συμφωνία για τις βουλευτικές εκλογές!

Σύμφωνα με την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Shqiptarja.com, ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ράμα αναμένεται σήμερα να κλείσει την προεκλογική συμφωνία με τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλε.
Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως  το τελευταίο διάστημα «ο Ντούλες το τελευταία διάστημα  δέχονταν πολιτικές επιθέσεις φιλίας από τα δυο μεγάλα πολιτικά κόμματα ώστε να συμμετάσχει στις προεκλογικές συμμαχίες της 23ης Ιουνίου».
«Η μεγάλη αυτή αντιπαλότητα μεταξύ Ράμα και Μπερίσα για να αποσπάσουν συμφωνία με το Ντουλε δεν πηγάζει απλά από το γεγονός πως ο Ντούλες έχει ένα μέλος στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και τις άλλες επιτροπές, αλλά και λόγω του μεγάλου εκλογικού βάρους και ,όπως σημειώνει η εφημερίδα , συνήθως  ο Ντούλες κινείται προς τη συμμαχία που έχει περισσότερες πιθανότητες  να κερδίσει τις εκλογές, καθότι η μετάβασή του προς τη μια ή την άλλη πολιτική πλευρά προσδιορίζει και τις εκλογικές ισορροπίες και προς τα που θα πάει  η εξουσία».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΕΑΔ σε περίπτωση μετάβασης Ντούλε  στη συμμαχία της αντιπολίτευσης , η συμφωνία Ντούλε  θα είναι απλά διμερής, μεταξύ του ΚΕΑΔ και του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

από: www.deropoli.com