Τι έκαναν οι «δικοί» μας προχθές που η Τοπάλι και ο Μπερίσα κάναν το δώρο στους τσάμηδες ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τι έκαναν οι «δικοί» μας προχθές που η Τοπάλι και ο Μπερίσα κάναν το δώρο στους τσάμηδες

Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ή ακόμη και να μην καταγραφεί το μπατακτσιλίκι της σειράς των κατεργάρηδων ελληνικής καταγωγής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος. Δεν πρόκειται βέβαια και για σπουδαίο ξετρύπωμα ή έρευνα ειδική. Τώρα πλέον δεν ντρέπονται και τα κάνουν υπό το φως του ηλίου. Εθνική μειοδοσία ή αφαιμάτωση πλήρη και ας πιέζουν διάφοροι να το λέμε αλλιώς.
Την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή της Αλβανίας έγινε μια ακόμη επανάληψη του όλου σκηνικού (αριθμητικού και πολιτικού) όπως όταν είχαν περάσει  οι τροποποιήσεις στο Περί Απογραφής Νόμο ακριβώς  όπως τις είχαν συντάξει οι ακραίοι του PDIU. Δεν έχουνε δοθεί ακόμη εξήγηση για την υπερψήφιση τότε των τροποποιήσεων. Το ζήτημα είχε τεθεί ότι οι ακραίοι πέρασαν τις τροποποιήσεις (για το πρόστιμο σε περίπτωση που δήλωνες εθνική καταγωγή και θρήσκευμα αλλιώτικο απ’ αυτό που είχε γράψει ο Ενβέρ Χότζα στα ληξιαρχεία) πιέζοντας την ευστάθεια της Κυβέρνησης. Είναι 2 αυτοί οι βουλευτές, και οι δικοί μας ήταν τότε 5-6 τώρα είναι τουλάχιστον 4 αυτοί που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Μέσα στη σιωπή πέρασε το απλό αριθμητικό ερώτημα εάν το 5 είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο απ’ το 2;
Και όμως ενώ ήταν προειδοποιημένοι τουλάχιστον να μην περιδιαβούν τις κόκκινες γραμμές αυτοί το έπραξαν. Οι δύο «λεβέντες» Ξέρας και Μπάρκας και οι δύο «κρυφτοί» Παππάς και Γκούμης. Τα «κατάφεραν» να αποδείξουν ότι πλέον τίποτε μέσα τους δεν μιλάει για την πατρίδα. Και ας έρχονται και φουσκώνουν. Τώρα πια είναι με τα πράσα στα χέρια πιασμένοι. Ακόμη και αν τους δώσετε ψήφο μην ξεχνάτε να τους το υπενθυμίζετε: Πέμπτη, 11 Απρίλη 2013, ώρα περί τη 12η μεσάνυχτα.
Μέρος του εγκλήματος εθνικής μειοδοσίας: Βουλή της Αλβανίας.
Η Πρόεδρος της Βουλής μαζί με τον Πρωθυπουργό όπως είχαν μαγειρέψει κάποια αλλαγή στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή καίγονταν για ψήφους βουλευτών που θα στήριζαν. Οι δύο επιτήδειοι, του PDIU, έδωσαν την ψήφο με αντάλλαγμα την ενεργοποίηση Ψηφίσματος του Τσάμικου. Ψηφίσματος άκρως ανθελληνικού και επικίνδυνου. Οι τέσσερις που θα πρέπει να τους θυμόμαστε και πάλι ήταν εκεί για να ψηφίσουν σαν φρόνιμα πουλιά.
Επειδή οι μέρες μας κατακλύζουν από άλλα γεγονότα που τρέχουν σαν χιονοστιβάδα και επειδή κάτι τέτοιες ψηφοφορίες κάνουν τη διαφορά του ανδρός, μην το ξεχάσετε. Και μην  τους ξεχάσετε. Να τους το υπενθυμίζεται γιατί θα βλέπετε πρόσωπα που δεν θα κοκκινίζουν από ντροπή, τουλάχιστον θα χλωμιάζουν.


διαβάστε σχετικά:

Η πρόεδρος της αλβανικής βουλής Τοπάλι παραδίδει εγκεκριμένο στους τσάμηδες το ψήφισμα του 2004