Ανακοίνωση Ομόνοιας για τον βανδαλισμό των γραφείων της: Δεν μας φοβίζουν οι θρασύδειλες ενέργειες των εξτρεμιστών ~ Βορειοηπειρωτικά

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση Ομόνοιας για τον βανδαλισμό των γραφείων της: Δεν μας φοβίζουν οι θρασύδειλες ενέργειες των εξτρεμιστών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Καταγγελία επεισοδίου στα Γραφεία ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ στο Παράρτημα Αργυροκάστρου.

Έχουν επιλέξει λάθος δρόμο και τρόπο όσοι νομίζουν  μέσα από θρασύδειλες ενέργειες τη νύχτα θα προκαλέσουν αναστολή στον αγώνα μας για τα δίκαια της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Το λόγο έχουμε για τις πράξεις παραβίασης και βανδαλισμών στα γραφεία της Οργάνωσης και του ΚΕΑΔ στο Αργυρόκαστρο. Ευχόμαστε να μην έχουν σχέση με την όλη αιχμηρή γλώσσα που ακραίοι κύκλοι χρησιμοποιούν εις βάρος του Ελληνισμού και της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ.
Παρ’ όλα αυτά είμαστε σίγουροι. Μια παροιμία στα Ελληνικά λέει: «Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;». Τα Γραφεία, και τι στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με υπηρεσία της Αστυνομίας, απλώς σε διαφορετικές αυλές οι είσοδoi , παραβιάστηκαν μάλλον το Σαββάτο το βράδυ, όταν την προηγουμένη στο Αργυρόκαστρο είχε εθνικιστική ανοιχτή συγκέντρωση η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
Δεν μας φοβίζουν ούτε πρόκειται να σταματήσει η δημόσια καταγγελία της παραβίασης κάθε κανόνα δημοκρατικής συμπεριφοράς από δυνάμεις σκοτεινά χρηματοδοτούμενες και στηριζόμενες που θέλουν την συρρίκνωση και την υποτέλεια των Ελλήνων.
Απλώς έχουμε διαφορετικούς δρόμους να βαδίσουμε!

Άγιοι Σαράντα, στις 4 Μαρτίου 2013
Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας