Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» ζεσταίνει τις εκλογικές μηχανές ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» ζεσταίνει τις εκλογικές μηχανές

Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» ζεσταίνει τις εκλογικές μηχανές
Σύσκεψη εργασίας εν όψει των εκλογών της 23ης Ιουνίου είχε το Σάββατο 30 Μαρτίου το τοπικό παράρτημα της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» στους Αγίους Σαράντα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την έγκριση των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Αυλώνας, η αποπεράτωση των διαδικασιών για την απογραφή και άλλα ζητήματα διοργανωτικού χαρακτήρα.

Καθένα από τα μέλη του Προεδρείου ή του Γενικού Συμβουλίου μπορεί να προτείνει υποψηφιότητες, όπως και οι συντονιστικές επιτροπές των Επαρχιών.

Επίσης βάσει του καταστατικού, όποιος επιθυμεί μπορεί ελεύθερα να θέσει υποψηφιότητα για μια συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Οι προτάσεις θα συζητηθούν στη σύσκεψη του Γενικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί για το σκοπό αυτό, στις 6 Απριλίου ημέρα Σάββατο στα κεντρικά γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους Αγίους Σαράντα.Στις 1 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα της Απογραφής

Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη, η διαδικασία απογραφής έχει τελειώσει και τώρα συγκεντρώνεται το υλικό στα κεντρικά γραφεία. Στη συνέχεια θα γίνει η επεξεργασία των δεδομένων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr στις 1 Σεπτεμβρίου 2013 αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της απογραφής που διοργάνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

από: Aftonomi.gr