ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Συνάντηση αρμόδιων υπουργών και άλλων παραγόντων... για εξεύρεση λύσης στο θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ.. ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Συνάντηση αρμόδιων υπουργών και άλλων παραγόντων... για εξεύρεση λύσης στο θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ..

...με καθυστέρηση 4 μηνών!

Μετά από 4 μήνες «ξύπνησε» ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της ΝΔ και πήρε «πρωτοβουλία» για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της διακοπής των συντάξεων του ΟΓΑ των υπερηλίκων Βορειοηπειρωτών. Φαίνεται πως το αυριανό συλλαλητήριο έχει τρομάξει την κυβέρνηση και γι” αυτό έβαλαν τον Τομέα Βορειοηπειρωτών να πάρει πρωτοβουλίες και να βγάλει ανακοινώσεις για να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα και να «θολώσει» τα νερά… Διαβάστε την ανακοίνωση του Τομέα Βορειοηπειρωτών:
Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της διακοπής των συντάξεων του ΟΓΑ των υπερηλίκων Βορειοηπειρωτών και παλιννοστούντων προερχόμενων από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με πρωτοβουλία του Τομέα Βορειοηπειρωτών της Γραμματείας Παλιννοστούντων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 12.3.2013 σύσκεψη, με την συμμετοχή αρμοδίων Υπουργών, Βουλευτών, της Διοίκησης του ΟΓΑ και μελών της Γραμματείας.
Στη σύσκεψη εξετάστηκαν όλα τα δυνατά σενάρια για την εξεύρεση λύσης στο μεγάλο πρόβλημα της διακοπής των συντάξεων.
Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και προγραμματίστηκαν νέες συναντήσεις με τους συναρμόδιους Υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, την επόμενη εβδομάδα.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι τάχτηκαν ανοιχτά, υπέρ της αντιμετώπισης του προβλήματος και δεσμεύτηκαν να εργαστούν και να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την εξεύρεση λύσης, για το μείζον οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους υπερήλικες Έλληνες Βορειοηπειρώτες και παλιννοστούντες.

από: aftonomi.gr