Ο βορειοηπειρώτης Αντώνης Τζώρος ήταν ο μεγάλος νικητής του «THE BATTLE 4» - Ατυχος ο Νταβέλας [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ] ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο βορειοηπειρώτης Αντώνης Τζώρος ήταν ο μεγάλος νικητής του «THE BATTLE 4» - Ατυχος ο Νταβέλας [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]


Γιάννης Νταβέλας και Αντώνης Τζώρος
Ο βορειοηπειρώτης Αντώνης Τζώρος ήταν ο μεγάλος νικητής του ''THE BATTLE 4'' που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας στις 9-10 Μαρτίου. Κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του την ζώνη ''Top Heavyweight Fighter of THE BATTLE'' απέναντι στον πανύψηλο Ολλανδό Colin George (2.07) τον οποίο νίκησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Κερδίζοντας τον Collins, ο Τζώρος έδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν φοβάται τίποτα και κανέναν.

Όπως λένε οι «ειδικοί» ο Αντώνης Τζώρος σε περίπτωση που λάμβανε τις σωστές ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή, θα μπορούσε να… χτίσει έναν μύθο γύρω από το όνομά του και να αποτελέσει τη συνέχεια του Πάρη Βασιλικού στα μεγάλα σαλόνια του kickboxing και τα βαρέα κιλά. Κι όμως, μέσα από αντίξοες συνθήκες ο Αντώνης μπόρεσε να βγει δυνατότερος των αναμενόμενων και να γίνει ο καλύτερος fighter της Ελλάδας, αυτή τη στιγμή, στη μεγάλη κατηγορία.

Ατυχος ο Νταβέλας

Άτυχος ήταν ο έτερος βορειοηπειρώτης αθλητής της διοργάνωσης Γιάννης Νταβέλας ο οποίος έχασε με νοκ άουτ στον τέταρτο γύρο από τον Νεκτάριο Ουζουνίδη. Ο νεαρός βορειοηπειρώτης είναι νέος στο χώρο και δείχνει να έχει πολύ καλά στοιχεία για το μέλλον. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Νταβέλας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ουζουνίδη ζητώντας του μια ρεβάνς.

«Πιστεύω ότι ένα τυχερό χτύπημα έκρινε όλο το παιχνίδι. Ήμουν μπροστά έτσι τουλάχιστον πιστεύω. Αλλά σημασία έχει ότι έκατσα στο καναβάτσο, αυτό μετράει και αυτό γράφει. Τώρα θέλω πολύ μία ρεβάνς. Δεν ξέρω πότε, δεν ξέρω που, αλλά τι θέλω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νταβέλας.

Ποιοι είναι οι Αντώνης Τζώρος και Γιάννης Νταβέλας

Ο Αντώνης Τζώρος κατάγεται από το χωριό Μάλτσιανη των Ριζών, ασχολείται από 14 ετών με τις πολεμικές τέχνες, είναι σκληρός αθλητής και έχει πολλές νίκες στο ενεργητικό του.  Για τον Αντώνη Τζώρο οι «ειδικοί» λένε πως το κροσέ του αποτελεί την επιτομή του… κεραυνού!

Ο Γιάννης Νταβέλας κατάγεται απ’ την Κρανιά των Αγίων. Σαράντα. Ασχολείται 13 χρόνια με την πυγμαχία και έχει 5 διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Σε κάθε του αγώνα παίζει με τη σημαία της Βορείου Ηπείρου στο σορτσάκι του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στην Aftonomi.gr