Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωράει σε διαδικασίες ανάδειξης υποψηφιοτήτων βουλευτικές εκλογές - Προετοιμασίες και για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Β.Ήπειρο ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωράει σε διαδικασίες ανάδειξης υποψηφιοτήτων βουλευτικές εκλογές - Προετοιμασίες και για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Β.Ήπειρο

Ανακοίνωση τύπου

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 συνεδρίασε το Γενικό Προεδρείο της Ομόνοιας με κύριο θέμα την προετοιμασία της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της οργάνωσης και την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Το Γενικό Προεδρείο αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Τα Παραρτήματα Αργυρόκαστρου, Αγίων Σαράντα, Δέλβινου, Αυλώνας και Χιμάρας να συνεδριάσουν μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013 για την ανάδειξη προτάσεων για τις υποψηφιότητες των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
2. Η γραμματεία επεξεργασίας δεδομένων να αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε εντός του μήνα Απρίλη να αρχίσει η επεξεργασία για την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της καταγραφής μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στις 1 Οκτωβρίου 2013.
3. Οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων να αναλάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον επιτυχή εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
4. Στις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 1100 να συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας στο οποίο οι Πρόεδροι των Παραρτημάτων θα παρουσιάσουν τις προτάσεις για την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2013.

Άγιοι Σαράντα 6 Μαρτίου 2013
Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας