Εορτασμοί για την 25η Μαρτίου στην Βόρειο Ήπειρο υπό την αιγίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ] ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Εορτασμοί για την 25η Μαρτίου στην Βόρειο Ήπειρο υπό την αιγίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ]

Θέμα: Εορτασμοί 25ης Μαρτίου στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα με τη φροντίδα της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

Σας κοινοποιούμε το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων που με τη φροντίδα των τοπικών οργανώσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, διπλής γιορτής των Ελλήνων: Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και Εθνική Παλιγγενεσία.
Η Ανακοίνωσης αποτελεί και ανοιχτή πρόσκληση και παρότρυνση για μεγαλύτερη συμμετοχή όλων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Στο Παράρτημα Αργυροκάστρου:
23 Μαρτίου 2013, ώρα 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο, Επετειακή Εκδήλωση. Συνδιοργανώνει την εκδήλωση και το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου.
25 Μαρτίου 2013, το πρωί Θεία Λειτουργία στη Δερβιτσάνη και στη συνέχεια Μαθητική Παρέλαση και Εκδήλωση καθώς και Ομιλίες στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού

Στο Παράρτημα Κορυτσάς:
24 Μαρτίου 2013, Κυριακή της Ορθοδοξίας, και μετά τη Θεία Λειτουργία, εκδήλωση των υπό την αιγίδα του Προεδρείου Παραρτήματος με τη συμμετοχή και των Εκπαιδευτηρίων στα φροντιστήρια «Αριστοτέλης». Ώρα 18:00 δεξίωση στο μπαρ «Τιβόλι» .

Στο Παράρτημα Αγίων Σαράντα και Παράρτημα Δελβίνου:
24 Μαρτίου 2013, ώρα 18:00 Εκδήλωση με γενικότερο θέμα «Χαίρε, ώ χαίρε Λευτεριά!..», στο Δημοτικό Θέατρο, το απόγευμα της Κυριακής,

Στο Παράρτημα Χιμάρας:
Κυριακή της Ορθοδοξίας, 24 Μαρτίου αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, εκδήλωση στην κεντρική πλατεία απέναντι από τα γραφεία της οργάνωσης με μαθητικό Πρόγραμμα του Ελληνο – Αλβανικού Σχολείου.


Άγιοι Σαράντα 19 Μαρτίου 2013
Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας