Το News 24 και ο Artur Zhei σπέρνουν μίσος! ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Το News 24 και ο Artur Zhei σπέρνουν μίσος!

Ψευδό-παππάς μοχλός των αντι-ορθόδοξων κυκλωμάτων
News 24 - Artur Zheji βρίσκονται στην διαδικασία της εξυπηρέτησης για την δημιουργία του μίσους μεταξύ των δύο λαών (ως φόντο έχει επιλέξει την αλβανική σημαία και την ελληνική, συνοδευόμενες από την επιγραφή ευχή για πόλεμο –ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ!!!)

1. Παίρνει συνέντευξη από έλληνα εξτρεμιστή τον οποίο ούτε οι έλληνες δεν τον στηρίζουν και τον σερβίρει στους αλβανούς ως την ισχύουσα ελληνική πολιτική, λες και έκανε καμία μεγάλη αποκάλυψη.

2. Θεοποιεί τον Νικόλα Μάρκο στο όνομα των ορθοδόξων πιστών. . Με πιο δικαίωμα; Μόνο ο Ζέγι το Ξέρει (ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕς ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΝΏ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!!!).

3. Επιτίθεται στον Αρχιεπίσκοπο των ορθοδόξων, τον οποίο λατρεύει η ορθόδοξη κοινότητα , ο οποίος πέρασε και το τεστ του δημοψηφίσματος του έτους 1995. Για το λόγο αυτό επικαλείται και τις αθεϊστικές ταινίες της κομμουνιστικής περιόδου συνοδευμένα με μουσικά εφέ για να επηρεάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αισθήματα αυτών που παρακολουθούν (Το Πατριαρχείο θεωρείτε ως μία μαφιόζικη οργάνωση στην οποία συζητούνται δολοφονίες ιερέων ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΜΟ Η ΜΕ ΜΑΧΑΊΡΗ)

4. Δεν αναγνωρίζει την τιτάνια εργασία του Αρχιεπισκόπου για την ανασυγκρότηση της Εκκλησίας μας από μηδενική βάση και από άποψη κληρικών και από τα εκκλησιαστικά κτήρια, εντάσσοντας τον στους αξιοπρόσεκτους ανθρώπους (!!) (τυχαία ακούω και το δικαστήριο του Μεχμέτ Σεχου ο οποίος έγινε χωρίς κανένα αντίλογο).

5. Μετά μιλά για τους σκοπούς, για τον ελληνισμό της Αλβανίας, θυμάται την σιωπή του κατά τον πόλεμο στο Κόσσοβο («ξεχνά» να αναφέρει για τα εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου στις εμπόλεμες περιοχές ).

6. Κανένας δεν έχει κάνει περισσότερο από τον Αναστάσιο Γιαννουλάτο για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρώπη.

7. Έπειτα περνά στα νεκροταφεία των ελλήνων στρατιωτών και στην επιχείρηση των οστών (απίστευτα σενάρια και για τις ταινίες θρίλερ, … σε ποίον μπορεί να χρειαστούν τα οστά του άλλου μόνο αυτός ξέρει). « Ξεχνά» ότι εδώ έχουμε και νεκροταφεία των άλλων στρατών , δεν πιστεύω ότι φτάνεις να αρνηθείς ότι κατά το Έλληνο-ιταλικό πόλεμο υπήρχαν νεκροί και αυτός ο πόλεμος εξελίχθηκε βαθιά στο Αλβανικό κράτος.

8. Φαντασιώνεται με τους καλεσμένους του ( των άλλων πίστεων ) μέσα στο στούντιο για Θείες Λειτουργίες στην Ελληνική Γλώσσα (σίγουρα δεν έχει πατήσει σε εκκλησία να ακούσει πως μιλούν αλβανικά, γιατί και η ξετσιπωσιά έχει ένα όριο).

9. «Λυπάται» για το πολιτιστικό κέντρο στην Περμετή γιατί γίνετε ξανά εκκλησία, όπως ήταν παλιά.
10. Αρτούρ τελείς μεγάλη αμαρτία απέναντι στο λαό σου, ΕΠΙΡΕΆΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΟΣΗ!

11. Πήγαινε σε καμία εκκλησία να μάθεις πως λειτουργούν στα αλβανικά!

12. Ο Αναστάσιος μπορεί να μην είναι αιώνιος αλλά το έργο Του, σίγουρα!

Αρμάντο Μπάζε από το προφίλ του στο Facebook.