Πάτρα: Ομάδα Αλβανών επιτέθηκε σε Χρυσαυγίτη - Αφορμή σχόλιο στο Facebook ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Πάτρα: Ομάδα Αλβανών επιτέθηκε σε Χρυσαυγίτη - Αφορμή σχόλιο στο Facebook

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, έξω από καφετέρια, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην "καρδιά" της Πάτρας, όταν μια παρέα νεαρών Πατρινών "διασταυρώθηκε" με τρεις Αλβανούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, o ένας από τους Αλβανούς αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από αυτούς Χρυσαυγίτη, ο οποίος σε σελίδα του Facebook αναρτούσε συνθήματα κατά των Αλβανών, όπως "Αλβανοί θα πεθάνετε" κλπ.

Αφού οι τρεις Αλβανοί τού ζήτησαν πρώτα με πολύ άγριες διαθέσεις το λόγο, ρωτώντας τον "εσύ είσαι που θα σκοτώσεις τους Αλβανούς;", πέρασαν και στα έργα, ξυλοκοπώντας τον. Αποτέλεσμα ήταν ο Έλληνας να σταλεί στο νοσοκομείο, με σπασμένη τη γνάθο.
Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος γναθοχειρουργός, για ν' αναλάβει εκείνη τη στιγμή την περίπτωσή του, έλαβε εξιτήριο, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά στο περιστατικό είχαν σπεύσει άνδρες του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, αλλά τελικά την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, στελέχη της οποίας επέδειξαν στον παθόντα φωτογραφίες υπόπτων κι εκείνος αναγνώρισε ως δράστη ένα νεαρό αλβανικής καταγωγής.
Μάλιστα, ο εν λόγω νεαρός πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε άλλο επεισόδιο και είχε προσαχθεί στον Εισαγγελέα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ως ανήλικος.
Μετά την αναγνώριση, η Ασφάλεια πήγε στο σπίτι του για να του περάσει χειροπέδες, αλλά δεν τον βρήκε, με συνέπεια να παρέλθει πλέον η προσθεσμία του Αυτοφώρου και να παραπεμφθεί πλέον η υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

thebest.gr

1 σχόλια:

toso magas o xrysayghths sto faceook ..tha skotosw sth zwh eksw ths troei..xaxaxa