Τα ληγμένα της Νε.Β ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Τα ληγμένα της Νε.Β


Πριν λίγες μέρες ήρθε στη δημοσιότητα, μέσω μιας καταγγελίας των αλβανών εθνικιστών,  πως ο πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών είναι σύμβουλος του υπουργού εργασίας της Αλβανίας και μάλιστα έμμισθος. Οι αλβανοί εθνικιστές κάναν και άλλες καταγγελίες για τον πρόεδρο της ΝεΒ οι οποίες το πιό πιθανό είναι να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό, λοιπόν, που απασχόλησε όλους ήταν το γεγονός πως γίνεται ο πρόεδρος μιας οργάνωσης που υποστηρίζει πως δεν έχει κανένα πολιτικό χρωματισμό να είναι σύμβουλος υπουργού συγκεκριμένου κόμματος. Πως γίνεται ο πρόεδρος μιας οργάνωσης η οποία μάχεται για τα δίκαια των βορειοηπειρωτών να είναι συνεργάτης μιας κυβέρνησης η οποία κάνει όνειρα να φτάσει τα σύνορα της Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα;
Αντί όλων αυτών των ερωτημάτων η ΝεΒ  έβγαλε ανακοίνωση με την οποία δεν έκανε κανένα λόγο για την ταμπακιέρα αλλά τόνιζε ποικιλοτρόπος πως ο πρόεδρος δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.
Με εντυπωσίασε, παρόλαταυτα, η σφοδρότητα με την οποία η ΝεΒ έπαιρνε αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και οποιαδήποτε άλλη εθνικιστική ή ναζιστική οργάνωση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση τους. Όσοι επισκέπτονται ακόμα το site της νεολαίας θα γνωρίζουν με τη ζήλο ο διαχειρστής της σελίδας αναφερόταν σε οποιαδήποτε ενέργεια της Χρυσής Αυγής και δεν έχανε ευκαιρεία να εκθειάσει τις θέσεις του κόμματος. Για να μην αναφερθώ και στο αδερφό blog του οικουμενικού ελληνισμού, το οποίο ανήκει στην ίδια παρέα,  που  τήνει να ξεπεράσει και το ΣΤΟΚΟ σε φιλοχουντισμό και παπαρολογία.
Μετά απ΄όλα αυτά έχω την αίσθηση πως εκεί στη ΝεΒ ή μας νόμίζουν όλους ηλίθιους ή παίρνουν ληγμένα!

1 σχόλια:

Πραγματικα λυπαμαι για τον τροπο που σκεφτεστε,αλλα και για τον τροπο που διατυπωνετε αυτα που σκεφτεστε!Με κανετε και ντραιπομαι για λογαριασμο σας!Αν αισθανεστε ηλιθιοι,επιτρεψτε μου να σας πω με ολη την ευγενεια που με διακρινει ως ανθρωπο, πως ισως ειναι το μονο με το οποιο θα συμφωνισω!Το κειμενο σας ειναι καθ'ολα "δευτερο" με υπονουμενα ακρως ταπεινωτικα για καθε νεο Βορειοηπειρωτη.Αυτο νομιζετε οτι ειμαστε?Ακροδεξιοι,εξτρεμιστες με παροπιδες?Αυτη η γενια Βορειοηπειρωτων δυστυχος για ολους εσας δεν υπαρχει πια!Ειμαστε νεοι ανθρωποι,με ανοιχτους οριζοντες και μπορουμε πολυ καλα να καταλαβουμε ποιοι προσπαθουν να μας καθοδηγησουν και ποιοι οχι!Η εποχη που κανατε τους γονεις και τους παππουδες μας ο,τι θελατε στο ονομα της ομονοιας μας τελειωσε!