Τελικα άλλα είπε ο Μπολάνος για Χιμάρα: Η εθνική ταυτότητά μας είναι ελληνική και δεν συζητείται ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Τελικα άλλα είπε ο Μπολάνος για Χιμάρα: Η εθνική ταυτότητά μας είναι ελληνική και δεν συζητείται

Στις ερωτήσεις που έχει δημοσιεύσει ίδιος ο Artur Zheji στην Gazeta Shqiptare και Balkanweb φαίνεται πως ο Μπολάνος δεν απαντά ξεκάθαρα για το αν είναι Έλληνας ή Αλβανός, η εφημερίδα Panorama ωστόσο στην ίδια ερώτηση δίνει τελείως άλλη απάντηση.

Μπολάνος για Χιμάρα: Η εθνική ταυτότητά μας είναι ελληνική και δεν συζητείται

Ο Μπολάνος στη συνέχεια πρόσθεσε πως ήταν Έλληνας κι ότι η καταγωγή του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. "Είναι σημερινό πρόβλημα το Έλληνας και Αλβανός, αύριο θα είμαστε ευρωπαίοι πολίτες που δεν θα τους βλέπουμε αυτούς τους διαχωρισμούς , τι χρώμα έχουμε, ποιος είναι πιο κόκκινος και ποιος είναι πιο μαύρος. Δεν είναι αμαρτία να είσαι Έλληνας. Η εθνική ταυτότητά μας είναι ελληνική και δεν συζητείται», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φυσικά και δεν απορούμε γιατί κοπτοράπτονται οι ερωτοαπαντήσεις και ποιες είναι οι σκοπιμότητες που δεν βγάζουν το ίδιο το βίντεο αλλά τα παπαγαλάκια ερμηνείας κατά βούληση.

1 σχόλια:

Μπραβο στο θειο Βill που ειναι τηλεελληναρας της Χειμαρας και αγωνιζετε για αυτο στο σκληρο μετωπο των μιντια καθισμενος σε μια αναπαυτικη καρεκλα η σε ενα ζεστο καναπε αυτος αποτελει προτυπο αγωνηστη για το εθνος μας.Κουραγιο στο σκληρο τηλεαγωνα.