Πλήθος Βορειοηπειρωτών διαμαρτυρήθηκε έξω από του Υπ.Εργασίας και την Βουλή, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Πλήθος Βορειοηπειρωτών διαμαρτυρήθηκε έξω από του Υπ.Εργασίας και την Βουλή, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες

υπουργείο Εργασίας
Αγανακτισμένοι οι Βορειοηπειρώτες! Επικράτησαν συνθήματα κατά του πολιτικού συστήματος!

Παρά τις πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες με καταιγίδες και χαλαζόπτωση πλήθος Βορειοηπειρωτών και Ποντίων συγκεντρώθηκαν σήμερα στην προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου. Νέοι αλλά και πάμπολλοι ηλικιωμένοι διαδήλωσαν υπομονετικά για την διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ. Στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένη η οργή και η αγανάκτηση για την Κυβέρνηση που τους ξεριζώνει και τους μετατρέπει σε επαίτες. Μετά ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. (σημειώνουμε ότι η βροχή δεν σταμάτησε ούτε λεπτό). Στο πλευρό των διαδηλωτών βρέθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής τους βουλευτές Χρήστο Παππά και Τέρενς Κουίκ αντίστοιχα. Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του Εθνικού Μετώπου και του Άρματος Πολιτών.

τέλος πορείας Σύνταγμα άγαλμα Αγνώστου Στρατιώτη
Η επιτροπή που ανέλαβε την διαπραγμάτευση έλαβε από το υπουργείο τη δέσμευση για συνάντηση στις 20 Φεβρουαρίου.

(δεν θα μπούμε στη διαδικασία των αριθμών, σίγουρα υπό καλύτερες καιρικές συνθήκες και με μια καλύτερη οργάνωση θα είχαν συγκεντρωθεί πολλοί περισσότεροι, ίσος θα ήταν καλό να ανανεώσουμε το ραντεβού σύντομα και πιο δυναμικά)


Δείτε τι έγινε και στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία Βορειοηπειρωτών και Ποντίων και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τις συντάξεις του ΟΓΑ