Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: «Ο Ντούλες έχει καθημερινές επαφές με την Χρυσή Αυγή, στόχος του η αποσταθεροποίηση της Αλβανίας» ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: «Ο Ντούλες έχει καθημερινές επαφές με την Χρυσή Αυγή, στόχος του η αποσταθεροποίηση της Αλβανίας»


Στο στόχαστρο της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας βρίσκεται για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες.

Μετά την απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης να εκδώσει την σχετική  άδεια για την ταυτοποίηση των Ελλήνων πεσόντων κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο στην Κορυτσά η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία βρήκε την ευκαιρία να δυναμιτίσει και πάλι το κλίμα σπέρνοντας παράλληλα το μίσος ανάμεσα σε Αλβανούς και Βορειοηπειρώτες.

Με ανακοίνωση του στα αλβανικά ΜΜΕ το εθνικιστικό κόμμα του Σπαχίου «καταδικάζει τις δηλώσεις της Ομόνοιας, του Βαγγέλη Ντούλε του ΚΕΑΔ καθώς και του Γρηγόρη Καραμέλιου» κατηγορώντας τους πως «σε συνεργασία με τον Σπύρο Ξέρα και τον Θεοφάνη Καλυβιώτη είναι οι επίσημοι ιδρυτές και χρηματοδότες του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία». 
«Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ντούλε, του υποτελή της Αθήνας, δεν φοβίζουν τους Αλβανούς, διότι ο Βαγγέλης Ντούλες αντιδρά μόνο όταν επηρεάζονται τα συμφέροντα της Χρυσής Αυγής» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ερυθρόμαυρων.
Μάλιστα οι τουρκόσποροι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας που καθημερινά διεξάγουν λυσσαλέο πόλεμο κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μας «συμπονούν» και ζητάνε τα ρέστα από τον Ντούλε για την αφαιρέσει των συντάξεων από την Ελληνική Κυβέρνηση.
«Ο Βαγγέλης Ντούλες θέλει να κρύψει με δηλώσεις “φάρσα” και με έρευνες για τα οστά (των Ελλήνων πεσόντων) στην Κορυτσά τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον Αλβανών μεταναστών εδώ και 23 χρόνια. Γιατί δεν μιλά ο Βαγγέλης Ντούλες για τις συντάξεις που η ελληνική κυβέρνηση έχει αφαιρέσει από την μειονότητα;» συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Ο Βαγγέλης Ντούλες δεν κάνει βήμα χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τη Χρυσή Αυγή με τους ηγέτες της  οποίας είναι σε καθημερινή και συστηματική επαφή. Έλληνες στρατιώτες παραμένουν στο κέντρο της Κορυτσάς, όπου μόνο την καταπολέμηση του ελληνικού στρατού εισβολής δεν είχε υποτελής απιστία παραστάσεις της Αθήνας, η οποία προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το αλβανικό έθνος εφαρμογή των εντολών της Χρυσής Αυγής» αναφέρει η ανακοίνωση των τουρκολάγνων της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τονίζεται πως η «ΟΜΟΝΟΙΑ» αποτελεί παράρτημα της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία.

Όταν κατά την προηγούμενη εβδομάδα η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία επετίθετο εναντίον του Ξέρα, αναφερόμενη στην υπαλληλική σχέση που είχε δημιουργήσει με τον Πρόεδρο της Νε.Β, Θεοφάνη Καλυβιώτη, κάποιοι μιλούσαν ανερυθρίαστα για «συνωμοσία του Ντούλε»!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, μήπως και σήμερα ο Ντούλες συνωμοτεί εναντίον του ίδιου του εαυτού;!

από: aftonomi.gr