Αλβανοί: Ο μοναδικός λαός που έχει πληθυσμιακή αύξηση στα Δυτικά Βαλκάνια ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

Αλβανοί: Ο μοναδικός λαός που έχει πληθυσμιακή αύξηση στα Δυτικά Βαλκάνια

Μόνο στις χώρες, όπου ζουν οι Αλβανοί, υπάρχει φυσική αύξηση του πληθυσμού, αυτό επισημαίνεται σε ανάλυση που δημοσίευσε η Παγκόσμια Τράπεζα.

Επί αρκετές δεκαετίες, οι Αλβανοί, ως έθνος, έχουν τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή ανάπτυξη στα Δυτικά Βαλκάνια, και αυτό καταγράφεται από τη φυσική αύξηση του πληθυσμού στις χώρες αυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου Anadolu, το οποίο επικαλείται έκθεση έρευνας της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σε άλλες χώρες, όπως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Σερβία και η Κροατία, ο αριθμός των αποθανόντων είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των γεννήσεων, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

3 σχόλια:

Έρχεται το ποθούμενο 2 πασχαλιές 2 καλοκαίρια (2014) και η Βορεια Ηπειρος θα ξαναγίνει και επίσημα Ελληνική

4 Φεβρουαρίου 2013 - 3:20 π.μ.

oti peis...kalo einai n oneireusai file m!

και η πλάκα φίλε 3:20 π.μ. είναι οτι οι εβραικές προφητίες λένε οτι όλα θα γίνουν όλα μόνα τους εμείς δεν θα κάνοπυμε τίποτα...μας βάζουν στον ύπνο για να κάνουν τις δουλείες τους ήσυχα και ωραία!!!Εδώ μας παίρνουν την ελλάδα και εσύ ονειρέυεσαι προφητίες που τις είπαν εβραίοι,,,είμαστε έλληνες ως εκ τούτου δεν δύναται να είμαστε χριστιανοί...χριστιανισμός μία θρησκεία που κατάστρεψε την ελλάδα και τους έλληνες