Καθ' υπόδειξη των Τσάμηδων κηρύχθηκε «Persona non grata» ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Καθ' υπόδειξη των Τσάμηδων κηρύχθηκε «Persona non grata» ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Πριν ο Αλβανός ΥΠΕΞ προχωρήσει στην κήρυξη «Persona non grata» του Χρήστου Παππάς βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο  πρόεδρος της νεολαίας «Νέοι Πατριώτες» που πρόσκειται στο κόμμα των τσάμηδων –PDIU, Ardit Bido, δήλωσε ότι οι δηλώσεις του μέλους της Βουλής των Ελλήνων, ότι η Ελλάδα πρέπει να παρέμβει με το στρατό στην Αλβανία, πρέπει να θέσει σε κίνηση όλες τις αλβανικές αρχές στα επικίνδυνα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος τη οργάνωσης τόνισε ότι δεν φοβάται από τέτοιες δηλώσεις και μας λέει ότι οι «Νέοι Πατριώτες» το απέδειξαν αυτό πριν από δύο μήνες στην Κλεισούρα (όταν επιτέθηναν με στην διπλωματική αποστολή της Ελλάδας).

Ο Ardit Bido δήλωσε ότι συντάσσεται με το αίτημα του προέδρου του κόμματος PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, να κηρυχθεί (ο Χρήστος Παππάς) «Perona non grata».

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Έλληνα βουλευτή ως δειλό και ζήτησε την παρέμβαση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, «το οποίο έχει πατριωτικό και συνταγματικό καθήκον απέναντι σε ένα άτομο που απειλεί την αλβανική κοινωνία», τονίζει ο Μπίντο.


Φυσικά το Αλβανικό ΥΠΕΞ που διαχειρίζεται ο κ. Μέτα και βρίσκεται σε συμμαχία με τους τσάμηδες, άκουσε τις εντολές τους και κήρυξε «Persona non grata» τον Χρήστο Παππά.

1 σχόλια:

o metas eee ti les???
autos den akousa ta etoimata twn ellhnwn sto finikh???
aaaa mega mega