Ο Ανώτατος Κρατικός Έλεγχος (KLSH): Ζητά να διωχθεί ποινικά ο Μπολάνος ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Ανώτατος Κρατικός Έλεγχος (KLSH): Ζητά να διωχθεί ποινικά ο Μπολάνος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΕΜΑ, ο Κρατικός Έλεγχος ζητάει από την εισαγγελία να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του πρώην δημάρχου Χιμάρας και προέδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου για δήθεν κακοδιαχείριση στο δήμο Χιμάρας.
Η κίνηση αυτή του Κρατικού Ελέγχου για τη στιγμή που γίνεται , ενώ το ανθελληνικό κλίμα στην Αλβανία δε λέει να κοπάσει, κι ενώ η Ομόνοια βρίσκεται στο τέλος μιας απογραφής που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες , δείχνει ξεκάθαρα πως έχει στόχους που ξεπερνούν τα δήθεν προβλήματα  που παρουσιάστηκαν κατά τη θητεία Μπολάνου στο δήμο Χιμάρας.
Κι ακόμα δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως ο αρχηγός του αμαρτωλού αυτού οργανισμού Μπουγιάρ Λέσκαϊ ήταν βουλευτής Αυλώνας με το Δ.Κ. του Σαλί Μπερίσα, υπουργός κλπ και έχει άμεσα πολιτικά και άλλα συμφέροντα στην Περιφέρεια Αυλώνος.
Ο Μπολάνοςε κατηγορείται πως κατά τα έτη 2008-2011 δεν εισέπραξε  για λογαριασμό του δήμου το φόρο για τα γη, τα κτίρια, τα ξενοδοχεία και τους κοινόχρηστους χώρους, προκαλώντας μια ζημιά  της τάξεως των  87,783,240 λεκ. Επίσης ο Κρατικός Έλεγχος «διαπιστώνει» και ορισμένες πολεοδομικές παρατυπίες…

από: www.deropoli.com