Έλληνες χάκερς επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Μουσουλμανικής Κοινότητας της Αλβανίας ~ Βορειοηπειρωτικά

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Έλληνες χάκερς επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Μουσουλμανικής Κοινότητας της Αλβανίας

Ομάδα Ελλήνων χάκερς επιτέθηκε γύρω στις 23:00 της χθεσινής ημέρας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μουσουλμανική Κοινότητας της Αλβανίας www.kmsh.al, δημοσιεύοντας φωτογραφίες προσβλητικές εναντίων της ισλαμικής θρησκείας και των μουσουλμάνων.
Όπως γνωστοποιεί η Μουσουλμανική κοινότητα της Αλβανίας, οι φωτογραφίες και τα μηνύματα που έχουν δημοσιευθεί από τους χάκερς υποκινούν την βία και το μίσος εναντίων των μουσουλμάνων και τις ισλαμικής θρησκείας.
Η σελίδα είναι μπλοκαρισμένη από την ομάδα συντήρησης η οποία δουλεύει με εντατικού ρυθμούς για να την επαναφέρει.
  Την σελίδα έριξε η γνωστή ομάδα G.H.S (Greek Hacking Scene), οι οποία στο παρελθών έχει επιτεθεί και άλλες σελίδες από Αλβανία, Τουρκία , κ.λ.π. Την προηγούμενη βδομάδα η  Greek Hacking Scene είχε ρίξει την σελίδα του Αλβανικού πανεπιστημίου Kristal.

με πληροφορίες από www.ortodoksikoritsa.com

Η σελίδα πριν την επίθεση

Η σελίδα μετά την επίθεση
για να είμαστε ακριβοδίκαιοι οι πραγματικά ενοχλητικές φωτογραφίες οι οποίες υποτίθεται ότι περιγράφουν τιμωρία παιδιού βάσει των νόμων της Σαρίας σύμφωνα με πολλές ιστοσελίδες που ασχολούνται με την κατάρριψη των αστικών μύθων όπως το snopes ναι μεν είναι αληθινές όχι όμως στα πλαίσια ισλαμικής τιμωρίας. Το παιδί μαζί με τον ενήλικα φέρονται να είναι μέρος κάποια παράστασης του δρόμου δείτε εδώ περισσότερα www.snopes.com

1 σχόλια:

Ο Σκεντερμπεης,ο πριγκιπας Καρολος Τοπια ,ο Φαν Νολι,η μητερα Τερεζα και αλλοι στην ιστορία της Αλβανίας μηπως προέρχονταν απο τη μουσουλμανική κοινότητα!Δεν νομίζω