Μπερίσα: "Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος" - Συνάντηση με εκπροσώπους της ρ/τηλεόρασης του Κοσόβου ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Μπερίσα: "Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος" - Συνάντηση με εκπροσώπους της ρ/τηλεόρασης του Κοσόβου

"Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κατά τη διάρκεια συνάντησης με διευθυντικά στελέχη του "δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Κοσόβου" - RTK.
 Οι Κοσοβάροι ευχαρίστησαν τον πρωθυπουργό της Αλβανίας σχετικά με την ιδέα του για τη δημιουργία ενός κοινού χώρου ραδιοτηλεοπτικών μετάδοσεων μεταξύ Αλβανίας και Κοσόβου. Ο Σαλί Μπερίσα πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ζήτησε επίσης, την έναρξη το συντομότερο δυνατό της διαδικασίας για τη διοργάνωση ενός κοινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ Αλβανίας και Κοσόβου, που ο ίδιος αποκάλεσε "εθνικό πρωτάθλημα", αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατο, επειδή το καταστατικό της FIFA και της UEFA δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Τα στελέχη της Ραδιοτηλεόρασης του Κοσόβου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης της Αλβανίας, Εντιρα Μπουσάτι, η οποία δήλωσε ότι δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο για την εκπομπή των ΜΜΕ του Κοσόβου στην αλβανική επικράτεια.

ΑΠΕ

1 σχόλια:

”Sqipp(e/ë)ttar” has been born only and truelly for lying somehow as the salvation was an automatic action of human being only made by his efforts,his power.What a (tremendously fucking..) pseudonation all these “Shqiptarët” covered with,by these “Shqiptarët”(only so-called for themselves as well as in order to express themselves..)!?