Συναγερμός στην Αλβανία από αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής σε χωριά της μειονότητας - Ετοιμάζουν τα παρατήματα λένε... ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός στην Αλβανία από αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής σε χωριά της μειονότητας - Ετοιμάζουν τα παρατήματα λένε...


Μόλις λίγα αυτοκόλλητα του εθνικιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή σε χωριά της Ελληνικής Μειονότητας, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση των Αλβανικών ΜΜΕ. 

Σε δημοσίευμα της η Αλβανική εφημερίδα Telegraf αναφέρει ότι «Η Χρυσή Αυγή, κόμμα με ναζιστική φιλοσοφία, υλοποιεί τις υποσχέσεις του για δημιουργία παρατημάτων στο Νότο της Αλβανίας». Πριν λίγες μέρες αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής (φώτο) τοποθετήθηκαν από αγνώστους σε πινακίδες στον οδικό άξονα Κρανιά - Μαυρομάτι (Qafë-Botë) και συγκεκριμένα στα χωριά Αρδάσοβα και Μαραφέντι (Fitore). Το γεγονός αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί απόδειξη ότι το «προπαγανδιστικό υλικό» της οργάνωσης έχει φτάσει στον Νότο της Αλβανίας και λίαν συντόμως θα ανοίξουν και τα τοπικά παραρτήματα. Η εφημερίδα ερμηνεύει τα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής και ως αντίδραση των Ελλήνων εθνικιστών στο κάψιμο της σημαίας της Χρυσής Αυγής σε Αργυρόκαστρο, Τεπελένι και Δέλβινο από ακτιβιστές της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.

2 σχόλια:

ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ...

Αυτα τα εχει κολλησει ο βορειοηπειρωτης χρυσαυγητης Ρομπερτο Μπατζιος