Μπολάνος σε Πρόξενο Αργυροκάστρου: Η σύνταξη του ΟΓΑ μοναδικό εργαλείο μετάγγισης οικονομικής βοήθειας στα πάτρια εδάφη! ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Μπολάνος σε Πρόξενο Αργυροκάστρου: Η σύνταξη του ΟΓΑ μοναδικό εργαλείο μετάγγισης οικονομικής βοήθειας στα πάτρια εδάφη!

Συνάντηση του πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλη Μπολάνου με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Νικόλαο Κοτροκόη

Δελτίο Τύπου

Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρόεδρου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Βασίλη Μπολλάνου με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Νικόλαο Κοτροκόη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οργάνωσης στους Αγίους Σαράντα.
Από την πλευρά του Προέδρου της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ τέθηκαν όλα τα ζητήματα και οι ανησυχίες που απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.
Συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην
χώρα.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε από την πλευρά του κύριου Μπολλάνου στο φλέγων ζήτημα των συντάξεών του ΟΓΑ. Τονίστηκε ότι πρέπει οπωσδήποτε να συνεχιστούν διότι αποτελεί μοναδικό εργαλείο μετάγγισης οικονομικής βοήθειας άμεσα στις ελληνικές κοινότητες εδώ στα πάτρια εδάφη.
Ο Γενικός Πρόξενος εξέφρασε την κατανόηση του σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση. Τόνισε για άλλη μια φορά την πλήρη συμπαράσταση του και της Ελληνικής Πολιτείας σε όλα τα θέματα που προβληματίζουν και απασχολούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.

Άγιοι Σαράντα 17 Ιανουαρίου 2013-01-17
Εκ του Γραφείου Τύπου και επικοινωνίας