Συναγερμός στις αρχές για τον εντοπισμό των Αλβανών που σκόρπισαν τον τρόμο με ληστείες και βιασμούς [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός στις αρχές για τον εντοπισμό των Αλβανών που σκόρπισαν τον τρόμο με ληστείες και βιασμούς [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ενδέχεται να διέφυγαν στην Αλβανία!

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δύο αδίστακτων Αλβανών κακοποιών που σκόρπισαν τον τρόμο, ληστεύοντας και βιάζοντας τα θύματά τους.
Πρόκειται για δύο Αλβανούς, 30 και 27 ετών, που έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για διάφορα αδικήματα όπως κλοπές και διαρρήξεις.

Ήδη οι αλλοδαποί έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα των πέντε ληστειών που έχουν διαπράξει σε σπίτια στου Κουρλαμπά, δύο στον Αλισσό, στα Τσουκαλέικα και στα Αργυρά.

Ενώ στην Πάτρα κυκλοφορούσαν με ένα κλεμμένο τζιπ, έκλεψαν το Seat από τον 50χρονο οδηγό του, τον οποίον έδεσαν και στη συνέχεια βίασαν τη σύντροφό του, και κατευθύνθηκαν στη Λαμία.

Εκεί, σύμφωνα με το dete.gr, οι αρχές εκτιμούν πως είναι πιθανό να λήστεψαν το βενζινάδικο, να σκότωσαν τον 45χρονο βενζινοπώλη και από εκεί με άλλο όχημα να έφυγαν για τα Ιωάννινα.

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρέθηκε ένα κλεμμένο Subaru το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες.

Λόγω αυτού του στοιχείου, οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είναι πιθανό να έχουν καταφέρει να διαφύγουν στην Αλβανία.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες σε όλη τη χώρα με επίκεντρο την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, ωστόσο εκτιμούν πως είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι κακοποιοί.

από: news247.gr