Τα σχόλια στα ηλεκτρονικά άρθρα εφημερίδων στην Αλβανία και η αλήθεια! ~ Βορειοηπειρωτικά

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Τα σχόλια στα ηλεκτρονικά άρθρα εφημερίδων στην Αλβανία και η αλήθεια!

Οποιοσδήποτε ενημερώνετε μέσω του ιντερνέτ και αυτό σημαίνει πως παρακολουθεί τις επίσημες ιστοσελίδες των διάφορων γραπτών η μη μέσων, μπορεί να παρατηρήσει ότι στο τέλος κάθε άρθρου έχει την δυνατότητα να σχολιάσει και να εκφράσει την γνώμη του. Αυτά τα σχόλια, σύμφωνα με τον γενικό και επίσημο κανόνα που υπάρχει, αφού ελεγχθούν και αναλυθούν από την ηθικό-κοινωνική άποψη δημοσιεύονται ώστε να τα δουν και οι άλλοι. Έτσι έχουμε κατά την πλειονότητα των περιπτώσεων όχι μόνο απλά σχόλια αλλά μία συζήτηση μεταξύ αυτών οι οποίοι έχουν διαφορετικές γνώμες.
Αυτό που πρέπει να τονισθεί και είναι να λυπάται κανείς, είναι ότι τα περισσότερα σχόλια, «προς έκπληξη όλων» γίνονται στα άρθρα που το θέμα τους έχει σχέση με την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Στα άρθρα αυτά μπορεί να διακρίνεις ξεκάθαρα το μίσος, την αλαζονεία, την ηλιθιότητα, την ελαφρότητα στην σκέψη, την δειλία, την ψευτο-υπερηφάνεια, την κολακεία, την τρέλα, τον εθνικισμό και κάθε είδος αρρώστιας πνευματικής με πολιτικό-κοινωνικές διαστάσεις. Αφού κάποιος διαβάσει τα σχόλια αυτά δεν μπορεί να ηρεμήσει και σκέφτεται αναπόφευκτα πως τελικά αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει και ότι το μίσος είναι αυτό που γεμίσει την ζωή του καθενός και ότι αυτό ακριβώς πουλάει περισσότερα από όλα κατά την εποχή που ζούμε. Αυτό παρατηρήθηκε έντονα τις τελευταίες μέρες όταν και η ιστοσελίδα μας δέχτηκε επίθεση και κατηγορήθηκε με όλους τους τρόπους, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο, γιατί λαμβάνοντας αφορμή από αυτό επιτέθηκαν στην Μητρόπολη, τον Μητροπολίτη και σε μερικούς από τους συντάκτες μας κ.α Αυτή η άνθηση προσβολών το οποίο συνοδεύτηκε από ειδικά άρθρα σε ηλεκτρονικά η έντυπα μέσα κρατά εδώ και τέσσερεις μέρες. Αυτοί η τυφλοί θεωρούν πως οι ορθόδοξοι είναι μία ομάδα οπισθοδρομικών ανθρώπων οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από την ζωή, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι μόνοι που γνωρίσουν την πραγματικότητα και την μεταμορφώνουν είναι οι πραγματικοί ορθόδοξοι. Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
Ως δια μαγείας όταν κάποιος προσπαθεί να σχολιάσει με τρόπο θετικό, πάνω στα θέματα με το προβληματισμό που προαναφέραμε απογοητεύεται για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η δημοσίευση του σχόλιου δεν θα γίνει ποτέ, η εάν γίνει τελικά η δημοσίευση θα γίνει με μία ύποπτη καθυστέρηση.
Αυτό που δεν γνωρίσουν οι περισσότεροι των αναγνωστών είναι πώς κάθε οι εφημερίδες, ιδιαίτερα η εφημερίδα TEMA και Ballkanweb (Gazeta Shqiptare) με τα προϊόντα τους αλλά και άλλα μέσα, έχουν μία ομάδα ατόμων οι οποίοι έχουν ως δουλειά (πληρώνονται) για να γράφουν σχόλια υποτιμητικά, προσβλητικά, εθνικιστικά που σπέρνουν μόνο μίσος , κάτω από τα άρθρα με την θεματική που προαναφέραμε. Έτσι περνούν μηνύματα και την εντύπωση στο άρθρο που θέλουν ότι δήθεν ο «λαός» αντιδρά και έχει αυτά τα καθορισμένα αισθήματα. Έτσι περνούν και τρέφουν συγκεκριμένο κλίμα. (ανθελληνισμό κ.α)
Αυτό για μας είναι πολύ αξιολύπητο γιατί όχι μόνο γενικά διαστρεβλώνετε η αλήθεια με τα άρθρα που δημιουργούν αλλά και καλλιεργούν και την εικόνα για το πώς αντιδρά ο λαός σχετικά με την «αλήθεια» που του προσφέρουν. Δηλαδή το ψέμα συνοδεύεται και στηρίζετε από μεγαλύτερα ψέματα τελώντας έτσι μία ανεπανάληπτη εξαπάτηση δημιουργώντας έτσι άρρωστες συνειδήσεις και άρρωστους ανθρώπους ανίκανους να διακρίνουν την αλήθεια.
Αλλά οι «σχολιαστές» με πληρωμή των εφημερίδων βάζουν το δηλητήριο τους μετά το υπόλοιπο είναι το προϊόν που προετοιμάστηκε από αυτούς, ψυχές και σκέψεις άρρωστες εναντίων κάθε τι ορθόδοξο και ελληνικό.
Καλούμε όλα τα ΜΜΕ, Σταματήστε τις επιθέσεις που έχετε εξαπολύσει με κάθε βρώμικο τρόπο εναντίων της Ορθοδοξίας και των πιστών της!
Να μην έχει την ψευδαίσθηση κανένας ορθόδοξος ότι μια και σ’ αυτές τις στιγμές δεν αισθάνεται την επίθεση, δεν θα έρθει και η σειρά του. Οι Ορθόδοξοι επέζησαν επί 2000 χρόνια χάρη στην ενότητα και τον ορθόδοξο τρόπο ζωής. Εάν κάποιος σκέφτεται ότι θα επιζήσουμε μακριά από την εκκλησία λόγο της αίσθησης φιλίας με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν το κακό, καλλιεργημένο μέσα τους, θα απογοητευτεί γιατί πολύ γρήγορα θα έρθει και η σειρά του και εάν είναι μόνος του, δεν θα έχει που να στηριχτεί και να σωθεί.