Το δίλημμα του Ξέρα για το «τσάμικο ψήφισμα» [ΒΙΝΤΕΟ] ~ Βορειοηπειρωτικά

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Το δίλημμα του Ξέρα για το «τσάμικο ψήφισμα» [ΒΙΝΤΕΟ]

- Τα έχασε ο Ξέρας σε ερώτηση για το «Τσάμικο Ψήφισμα», δεν ήξερε τι να απαντήσει!

Σε δίλημμα βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, Σπύρος Ξέρας σχετικά με το τι θα υποστηρίξει σε περίπτωση που το «τσάμικο ψήφισμα» έρθει προς ψήφιση στην αλβανική βουλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «5 ερωτήσεις από τον Μπαμπαράμο» ο κ. Ξέρας απάντησε με δύο αντιφατικές θέσεις.  Αρχικά ο υπουργός Εργασίας είπε πως όντας μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, θα κάνει ό,τι αποφασίσει η κοινοβουλευτική ομάδα του, όμως λίγο αργότερα απέρριψε την πρώτη του άποψη λέγοντας πως θα διεξάγει ανοιχτές συγκεντρώσεις με τους ψηφοφόρους  του για να ακούσει την άποψή τους!

«Δεν έχω διαβάσει όλο το ψήφισμα»

Ανεξάρτητα από τις απόψεις που εξέφρασε, ο κ. Ξέρας είπε πως δεν διάβασε ολόκληρο το τσάμικο ψήφισμα, παρ’ ότι αποσταλεί σε όλους τους βουλευτές του αλβανικού κοινοβουλίου. «Διάβασα λίγο απ’ την αρχή και λίγα απ’ το τέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξέρας σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα “SHQIPTARJA”. 

Το «τσάμικο ψήφισμα» να μην χαλάσει την συμβίωση της Ελληνικής Μειονότητας με τους Αλβανούς

Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι για την μειονότητα αυτά τα θέματα δεν πρέπει να προκαλούν ενόχληση για την συμβίωση της με τους Αλβανούς.
«Το γεγονός αυτό επηρέασε πολλούς νέους να σκληρύνουν λίγο την πολιτική τους, πράγμα το οποίο μας εμποδίζει κι εμάς τους πολιτικούς στην καθημερινή μας ζωή. Αυτά τα θέματα δεν πρέπει να ανήκουν μόνο σε έναν βουλευτή», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρας.

από: www.aftonomi.gr

2 σχόλια:

Dhen pai kalla o anthropos!!!!!Epibebeoni tin prodhosia tou gia mia karreklla.Theli kremazma,to idhio san tous tsamidhes.

Αφου με αυτους τρωει ψωμι και δουλευει τι να κάνει θελει να κρατησει τη θέση του. Δεν θελει να δουλέψει χαμάλης και με φτιάρη στην Ελλαδαρα οπως πολυ απο εμας.