Νέα Υόρκη: Αλβανός καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση γιατί βίασε σκύλο ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Νέα Υόρκη: Αλβανός καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση γιατί βίασε σκύλο


ΡΟΜΠΑ!

Μια συγκλονιστική είδηση που κυκλοφορεί στα μεγαλύτερα ξένα μέσα ενημέρωσης όπως Το "NBC", η "Daily Mail" και η "USA Today" δείχνει ένα 44χρονο Αλβανό, τον Kujtim Nicaj να έχει καταδικαστεί για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα και κακοποίηση σκύλου ράτσας Λαμπραντόρ.

Ο 44χρονος Nicaj πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις σε ένα σκύλο στο Rye της Νέας Υόρκης.

Ο Kujtim Nicaj, παραδέχθηκε διάρρηξη, σεξουαλικά υποκινούμενο κακούργημα και ανάρμοστη συμπεριφορά και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών συν επτά χρόνια με αναστολή στο Westchester County Court.

Μόλις εκτίσει την ποινή φυλάκισης του θα πρέπει να υπογράφει στο μητρώο παραβατών του σεξ.

Η ακροαματική διαδικασία είχε γίνει τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους όπου ο Nicaj στο Rye της Νέας Υόρκης εργαζόταν ως επιστάτης των Rye Colony Cooperative Apartments.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπήκε στο διαμέρισμα ενός κατοίκου της περιοχής χωρίς άδεια και ενώ βρισκόταν στο εσωτερικό, ενεπλάκη σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις κακοποίησης του 15-μηνών σκύλο Λαμπραντόρ του ιδιοκτήτη.

Η συμπεριφορά καταγράφηκε από τρεις κάμερες του ιδιοκτήτη του σπιτιού, Alan Kachalsky, τις οποίες είχε τοποθετήσει μετά από υποψίες ότι κάτι γινόταν στο διαμέρισμα του όταν ο ίδιος έλειπε.

Το βίντεο επιβεβαίωσε τις υποψίες του κ. Kachalsky και του παρείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την αστυνομία.

«Ένας γυμνός άνδρας, στο διαμέρισμά σας, να κάνει σεξ με το σκύλο σας, φανταστείτε τρέλα,» είπε ο δικηγόρος του κ. Kachalsky.
Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εξετάσεων δείχνουν ότι ο σκύλος δεν έχει μόνιμη σωματική βλάβη και συνεχίζει τη φυσιολογική ζωή με τον ιδιοκτήτη του.

"Το σκυλί είχε γίνει πολύ επικίνδυνο μετά από αυτό που συνέβη, κάθε φορά που κάποιος πλησίαζε την πόρτα, γάβγιζε ασταμάτητα. Τώρα σιγά σιγά έχει επανέλθει στον παλιό του εαυτό. Είναι ένας αξιολάτρευτος σκύλος!», προσθέτει ο ιδιοκτήτης.

από: himara.gr/blog