Γιορτή οργανωμένη από το Γεν.Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς με την ευκαιρία των εορτών! [ΦΩΤΟ + VIDEO] ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή οργανωμένη από το Γεν.Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς με την ευκαιρία των εορτών! [ΦΩΤΟ + VIDEO]

Το Γενικό Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς οργάνωσε μια γιορτή με την ευκαιρία Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που έρχονται. Αυτή η γιορτή ήταν μία αξιέπαινη κίνηση (όπως και άλλες πολλές) οι οποία φέρνει όλους τους έλληνες της Κορυτσάς, πιο κοντά στο Προξενείο αλλά και μεταξύ τους. Ο σκοπός ήταν να διασκεδάσουμε όλοι μαζί ξεχνώντας τις έγνοιες, τα προβλήματα, τις διαφορές μας και να ευχηθούμε καλές γιορτές ο ένας στον άλλον. Το Προξενείο ως εκπρόσωπος της πατρίδος, και ο Γ.Π κ Ιωάννης Πεδιώτης, φρόντισε να μας δείξει πως είναι κοντά μας και ότι μας θέλει όλους μαζί ενωμένους και αγαπημένους. Αυτή η λυτή εορτή έγινε σε ένα ωραίο χώρο όπως αυτό του ξενοδοχείου Life Gallery, και δεν επιβάρυνε το προξενείο μας γιατί ήταν μία προσφορά του επιχειρηματία που έχει το ξενοδοχείο και είναι ελληνικής καταγωγής, προς αυτό. Ο Γ.Π.Ε κ Ιωάννης Πεδιώτης εμπνέει εμπιστοσύνη με την στάση και τον τρόπο συμπεριφοράς και αντιμετώπισης όλων των θεμάτων για το λόγο αυτό πολλοί επιχειρηματίες της Κορυτσάς στέκονται δίπλα στο Ελληνικό Προξενείο και βοηθούν όπως μπορούν, με τον τρόπο τους.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο χώρος δεν μπορούσε να χωρέσει όλους όσους ήθελαν να έρθουν.
Ήταν παρόντες πολλά μέλη της ελληνικής κοινότητας Κορυτσάς και των εκπροσώπων της , φίλοι του Προξενείου, δάσκαλοι των ελληνικών σχολείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών όπως ο Δήμαρχος της πόλεως κ Νίκο Πελέση πολιτικοί, επιχειρηματίες και κοινωνική παράγοντες της πόλης .
Όλοι τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν με την ζωντανή μουσική και τα ελληνικά και αλβανικά (αυτά που τραγουδιούνται στην Κορυτσά και είναι μετάφραση ελληνικών) τραγούδια.
Παραθέτουμε βίντεο (όχι τόσο καθαρά λόγο χαμηλού φωτισμού αλλά ακούγετε ο ήχος και αυτό μας ενδιαφέρει) και φωτογραφίες.
από: www.ortodoksikoritsa.com

3 σχόλια:

Bravo sto elliniko proksenio,Omonia kai KEAD Koritsas,Bravo,Xronia polla

Bravo sto elliniko proksenio,Omonia kai KEAD Koritsas,Bravo,Xronia polla

φίλε κάνεις λάθος , ο Ντισιος είναι Μέγκα , οι Ελληνες, αδελφε, στην Κορυτσά είναι 32.000.
partia e te drejtave te njeriut ka antar te shumte por ne sna intereson

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ