Χρυσή Αυγή: Ανεπαρκείς και επικίνδυνοι στο ΥΠΕΞ, δεν παίρνουν θέση για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Ανεπαρκείς και επικίνδυνοι στο ΥΠΕΞ, δεν παίρνουν θέση για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου

Δεν απήντησε για την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου ο εκπρόσωπος του Υπουργού Εξωτερικών στην ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής.

Το εθνικό κέντρο θεωρεί την Βόρειο Ήπειρο γη ελληνική;
Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια κατοχική κυβέρνηση που ακολουθεί ενδοτική πολιτική στα πλαίσια του δόγματος «είμαστε η μικρή και έντιμος Ελλάς».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διακόπτοντας τον υφυπουργό που αοριστικολογούσε του είπε «εδώ δεν είναι ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Καρδίτσας, εδώ είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας ερωτά η Χρυσή Αυγή».

Ο υφυπουργός απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας όντας εκπρόσωπος του κόμματος που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το κόμμα του Σαλί Μπερίσα. Οι Βορειοηπειρώτες υποφέρουν, η Ελληνική κυβέρνηση κωφεύει και τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους έκοψε μάλιστα και τις πενιχρές συντάξεις του ΟΓΑ.

Τι άλλο να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που ο Πρωθυπουργός της είναι αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα της λαθρομετανάστευσης. Ως Υπουργός Εξωτερικών ο Πρωθυπουργός παρότρυνε τους Βορειοηπειρώτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και επιπλέον δημιούργησε ένα κύμα χιλιάδων αλβανών εγκληματιών που έσπευσαν να έρθουν στην Ελλάδα μαζί με τους Βορειοηπειρώτες. Κληροδότησε έτσι στην Ελλάδα και τη λαίλαπα των Αλβανών. Αποθρασυμένοι πλέον από την ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά οι Αλβανοί κατσαπλιάδες εγείρουν και πάλι διεκδικήσεις επί εδαφών της ελεύθερης Ελλάδας.
xristospappas.blogspot.gr

4 σχόλια:

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο κ.ΠΑΠΠΑΣ.ΕΥΓΕ!ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...

Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης!

Χορτάσαμε τυραννία 100 ετών από τα αλβανά και 38 ετών από τους δικούς μας κοινοβουλευτικούς(το αθηνοκεντρικό κράτος).Ας δούμε λίγο και αυτούς που νοιάζονται για εμάς.

11:55 Εσύ καλά τα λες αλλά ποίος να κάτσει να σε ακούσει!