Συλλήψεις στον νότο της Αλβανίας: Θα γέμιζαν την Ελλάδα με χασίς! ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συλλήψεις στον νότο της Αλβανίας: Θα γέμιζαν την Ελλάδα με χασίς!

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση Αργυροκάστου, έδωσε λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις των τελευταίων 24ωρων, χάρη στις οποίες κατασχέθηκαν 3,7 τόνοι κάνναβης με προορισμό την Ελληνική "αγορά".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 5 παράλληλες επιχείρησης της δίωξης στον νότο της Αλβανίας, συνελήφθησαν 7 άτομα ενώ αναζητούνται άλλα 4. Ανάμεσά στους διακινητές βρίσκονται και νέοι 17-18 χρόνων.
Η πιο σημαντική από τις χθεσινές επιχειρήσεις αφορούσε τον εντοπισμό ενός βυτιοφόρου της εταιρείας "Laerti trans" το οποίο ήταν ήταν γεμάτο με χασις, συνολικού βάρους 1ος τόνου. Το παράνομο φορτίο εντοπίστηκε από τις αλβανικές αρχές σε έλεγχο στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς. Ο οδηγός του Olsi Berhami συνελήφθη.

Απο τις χθεσινές επιχειρήσεις της δίωξης συνελήφθησαν οι:

Arif Lulo, 34χρ απο το Αργυρόκαστο
F.Ujka 17χρ από τα Τίρανα
M.Mehmeti 17χρ από το Ελμπασάν
R.Murati 18χρ από τα Τίρανα
K.Cari 18χρ από τα Τίρανα
Astrit Gjoni 30χρ από το Αργυρόκαστρο
Olsi Berhami 30χρ από την Κρούγια

Η αλβανική αστυνομια δηλώνει βέβαιη ότι το σύνολο των ναρκωτικών ουσιών είχε προορισμό την Ελλάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα Αλβανικά ΜΜΕ καταγράφουν την είδηση με τίτλους όπως "Ποτάμι ναρκωτικών προς την Ελλάδα!"

Για τις χθεσινές επιχειρήσεις η αστυνομία Αργυροκάστρου έλαβε τα εύσημα και του Αμερικανού Πρόξενου στα Τίρανα Αλεξ. Αρβίζου, ο οποίος επισκέφθηκε την αστυνομική διεύθυνση.

2 σχόλια:

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "LAERTI TRANS"?

Θα ´χε πλάκα να ανήκε στον Λαέρτι Βασιλείου! Χα χα.
Χρησι Αβγι