«Κόμβος» εμπορίας σκληρών ναρκωτικών έγινε η Ήπειρος!.. ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Κόμβος» εμπορίας σκληρών ναρκωτικών έγινε η Ήπειρος!..


Εκτός από χασίς, κάνουν θραύση ηρωίνη και κοκαΐνη...

Συλλήψεις σε Γιάννινα, λιμάνι Ηγουμενίτσας και Λούρο

• Πριν προλάβει να «στεγνώσει το μελάνι» από το χθεσινό κύριο θέμα του «Π.Λ.» για την ραγδαία αύξηση της διακίνησης ναρκωτικών και για τα ανησυχητικά περιστατικά για κατοχή ουσιών μέσα σε πόλεις της Ηπείρου, το Αστυνομικό Δελτίο ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός, ότι η κατάσταση τείνει να ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε Γιάννινα, Ηγουμενίτσα και Λούρο Πρέβεζας για κατοχή χασίς, καθώς και σκληρών ναρκωτικών, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη.
Χθες το μεσημέρι, συνελήφθη στη Λίμνη Ιωαννίνων ένας 47χρονος Αλβανός, γιατί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ιδιοκτησίας της συζύγου του, μετέφερε 71 κιλά και 905 γραμμάρια χασίς. Το όχημα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Για εμπορία…
Στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός, γιατί σε τσαντάκι ώμου που είχε, βρέθηκαν  δυο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 250 γραμμαρίων (!) και κοκαΐνη βάρους 50 γραμμαρίων! Όπως αναφέρεται στο Αστυνομικό Δελτίο, σκοπός του νεαρού Αλβανού ήταν η εμπορία ναρκωτικών.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του 23χρονου αλλοδαπού.

Έλληνες…
Στο μεταξύ, στο Λούρο Πρέβεζας δυο Έλληνες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 31 ετών, πέταξαν από το αυτοκίνητό τους σε αρδευτικό κανάλι, πριν τους ελέγξει η Αστυνομία, μία σακούλα με ποσότητα χασίς, τράπηκαν σε φυγή και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη!
Από το δρόμο και την όχθη του αρδευτικού καναλιού, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν  ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 364 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• χασίς βάρους 16,2 γραμμαρίων.
• ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίων.
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
***
Δυστυχώς, είναι γεγονός ότι έχουν αυξηθεί οι συλλήψεις Ελλήνων και μάλιστα νεαρών για ναρκωτικά στην περιοχή μας.
Πολλές φορές, οδηγούμενοι από την ψευδαίσθηση του εύκολου κέρδους, κάποιοι τα διακινούν, ενώ άλλοι είναι και χρήστες, κάτι που προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία σε όλους.
Δεν παύουν βέβαια και οι… διεθνείς συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών, ειδικά στη διακίνηση του χασίς, σε κάθε περίπτωση όμως, η πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών αποτελεί ανάγκη υψίστης κοινωνικής σημασίας…

Πρωινός Λόγος

1 σχόλια:

Χαχα.Μα αυτό είναι το ά θ λ η μ α της Shqiperiaς.Δεν είναι πασίγνωστο και πασιφανές 'σε ολόκληρο τον κόσμο,πια,τι και ποίον είναι το (πρώτο και κύριο),καθαρό και ακαθάριστο συνάμα,''εθνικό''/''εγχώριο'' προ'ι'όν της;Τουλάχιστον 'στον Αίμο,επί του Αίμου είναι και από τους πρώτους,είναι και από την πρώτη!Μα ένας βάρβαρος πληθυσμός είναι χωρίς κάποιον εθνο'ι'στορικό προσανατολισμό και δεσμό και χωρίς κάποιαν ουσιαστική εθνοπολιτισμική ιδιαιτερότητα.Δεν το κατανοείτε αυτό το τόσο απλό δεδομένο;Ιδιαίτερη φιλοσοφία και ιδιαίτερη και πολλή σκέψη 'θέλει,απαιτεί για να το καταλάβετε;