Επίσκεψη Μπολάνου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη Μπολάνου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής


Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας aftonomi.gr ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ Ομόνοια Βασίλης Μπολάνος από τις 20 Οκτωβρίου βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής  έπειτα από πρόσκληση του διοικητή του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Δρ. Αντωνίου Λυμπεράκη. 

Ο κύριος Μπολάνος συμμετέχει στις τακτικές εργασίες της ετήσιας συνάντησης που διεξάγεται κάθε Οκτώβριο. Κατά την διάρκεια του καθιερωμένου δείπνου που παρατέθηκε σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, φέτος βραβεύτηκε το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου για την προσφορά του στον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Συναντήθηκε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο τον οποίο ενημέρωσε σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν την Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία.  

2 σχόλια:

ΟΙ Π Α Ν Τ Ε Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ 'ΣΤΗΝ Α Υ Τ Ο Ν Ο Μ Η Σ Η ΚΑΙ ΤΗΝ Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Σ Η ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ 'ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟ ΣΚΙΠΕΤΑΡΙΚΟ ΖΥΓΟ.

ΟΠΟΥ,ΔΕ,Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ/ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (ΑΛΛΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ-//ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ,Η ΠΑΙΔΕΙΑ 'ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ (ΑΛΛΑ) ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ 'ΜΠΟΡΟΥΝ Ο Λ Α..