Πειραιάς πριν λίγο: Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε των Πακιστανό από την Σύρο! [video] ~ Βορειοηπειρωτικά

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Πειραιάς πριν λίγο: Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε των Πακιστανό από την Σύρο! [video]

Μια ομάδα Χρυσαυγητών  "υποδέχθηκε" τον Πακιστανό που κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στη Σύρο. Το όχημα της αστυνομίας τελώντας ελιγμούς απέφυγε το εξοργισμένο πλήθος. Ο κατηγορούμενος, φορούσε διαρκώς κουκούλα ενώ οι αρχές του είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο για παν ενδεχόμενο.
Κανένας δικηγόρος της περιοχής δεν δέχθηκε να τον αναλάβει με αποτέλεσμα να οριστεί δικηγόρος από την Μύκονο.Ο κατηγορούμενος ετεροχρονισμένα σκέφτηκε να ζητήσει συγνώμη, ενώ ζητά ειδική διατροφή λόγω του Ραμαζάνι (ιερή, κάτι το οποίο δεν σκέφτηκε όταν χτύπαγε στα βράχια την ανήλικη και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σημειώνουμε ότι όσο διαρκεί το Ραμαζάνι  (ένα μήνα) οι μουσουλμάνοι απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του Ηλίου, από κάθε είδους τροφή ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα και σεξουαλικές επαφές, όχι όμως στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανατολή του Ηλίου.


2 σχόλια:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να προβάλλεται η καφρίλα των μικρονοϊκών και γεμάτων αναβολικά χρυσαυγιτών που πήγαν να "δείρουν" σε αντικατάσταση του νόμου και της αστυνομίας.
Γιατί πρέπει να υπάρχει βομβαρδισμός και μάλιστα σε live έκδοση της ζωώδους κατάστασης των εν λόγω?

ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΤΙΛΕΣ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ 7% ΘΑ ΓΙΝΕΙ 17...