Αλβανή ευνούχισε το σύζυγό της όταν τον έπιασε να την απατά! ~ Βορειοηπειρωτικά

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αλβανή ευνούχισε το σύζυγό της όταν τον έπιασε να την απατά!

Ο… «θρύλος»  της πασίγνωστης Λορίνα Μπόμπιτ ζωντάνεψε πριν από λίγες ημέρες στην κοινότητα Τσουκαλάδες της Λευκάδας, όταν μια απατημένη σύζυγος έπιασε στα πράσα τον άντρα της με την ερωμένη του και για να τον τιμωρήσει τον… ευνούχισε!

 Οι πρωταγωνιστές  του δράματος είναι όλοι Αλβανοί  κάτοικοι του χωριού το οποίο  έχει… «βουίξει» από το ερωτικό  σκάνδαλο και την ανατριχιαστική  κατάληξή του! Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, η σύζυγος τσάκωσε τον «ζωηρό» σύντροφο της ζωής της αγκαλιά με την επίσης αλβανικής καταγωγής ερωμένη του και… ποιος είδε το θεό και δεν φοβήθηκε!

 Χωρίς πολλά-  πολλά, η απατηθείσα άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε εν ψυχρώ το μόριο του 50χρονου άπιστου, που σωριάστηκε αιμόφυρτος ουρλιάζοντας από τον πόνο! Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λευκάδας αλλά το είδος του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η θερμόαιμη σύζυγος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Λευκάδας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ