Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: «Να τερματιστεί ανταλλαγή αλβανίδων στους Σλάβους, για χρήματα και βοοειδή» ~ Βορειοηπειρωτικά

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: «Να τερματιστεί ανταλλαγή αλβανίδων στους Σλάβους, για χρήματα και βοοειδή»

Το κόμμα «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» αντέδρασε με δήλωσή του εναντίον των μέσων ενημέρωσης που αναφέρθηκαν στην «Επιχείρηση Γάμος» μεταξύ Αλβανίδων και Σλάβων των Σκοπίων.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το αναφερόμενο κόμμα έχει αποδειχθεί ότι «φέτος υπάρχουν 112 επίσημες αιτήσεις για γάμο σε γυναίκες από την Αλβανία και συγκεκριμένα από τις πόλεις, Τίρανα, Σκόδρα, Λέτζα, Ντίμπρα, Καβάιλα και Πούκε, με άνδρες από την περιοχή των Σκοπίων».

Η δήλωση της κίνησης «Κόκκινο Μαύρο» αναφέρει ότι « τα προβλήματα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι τα κορίτσια είναι μικρής ηλικίας 18-25 χρονών ενώ οι άνδρες οι οποίοι αιτούνται γυναίκες είναι μεγαλύτεροι των 40 ετών αλλά και επειδή αυτή η κατάσταση έχει μετατραπεί σε μια επιχείρηση με τα κορίτσια από την Αλβανία να ανταλλάσσονται έναντι χρημάτων αλλά και με βοοειδή... σε Σλάβους των Σκοπίων».

Και θα συνεχίσει:
«Η περιφρόνηση και η υποδούλωση των γυναικών της Αλβανίας που ανταλλάσσονται σαν τα βοοειδή στις Σερβο-Σλαβικές οικογένειες θα τελειώσει με την απομάκρυνση της φιλο-σερβικής αλβανικής κυβέρνησης και της μη αλβανικής ηγεσίας της χώρας.

Η είσοδος στη Βουλή της Κόκκινης και Μαύρης Συμμαχίας θα απελευθερώσει τις γυναίκες αυτές, καθώς, και το κοινωνικό σύνολο», αναφέρει η δήλωση της κίνησης αυτής.

--
από: The Hellenic Information Team με κάποιες απαραίτητες διορθώσεις