Αποκλειστικό: Τσάμηδες έκλεψαν, απήγαγαν και βασάνισαν ζευγάρι Ελλήνων!!! ~ Βορειοηπειρωτικά

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αποκλειστικό: Τσάμηδες έκλεψαν, απήγαγαν και βασάνισαν ζευγάρι Ελλήνων!!!

Ζευγάρι Ελλήνων έζησε τον εφιάλτη στα χέρια Αλβανών Τσάμηδων στο χωριό Γιάννιαρη- Αγίων Σαράντα.

Το ζευγάρι από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από την Αλβανική αστυνομία ότι  θα πρέπει να μεταβεί στο χωριό Γιάνιαρη (Janjari, το οποίο κατοικείται από τσάμηδες) για να πάρει πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει κάτοικοι του χωριού την Πέμπτη (23/8). Ενώ το ζευγάρι από το Παλαμπά καθ' υπόδειξη της αστυνομίας πέρασε τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και προσέγγισε το χωριό συνέβη το απίστευτο. Εξοργισμένοι από τη σύλληψη του Rushit Ismail και τον χαρακτηρισμό ως καταζητούμενου του γιου του, Astrit Ismaili ως υπόπτους των ζωοκλοπών, οι συγγενείς τους οργάνωσαν την απαγωγή του Έλληνα βοσκού με τα αρχικά Ι.Β. και της συζύγου του. Το άτυχο ζευγάρι που τόλμησε να ζητήσει τα κλεμμένα πίσω, έζησε συνολικά 6 ώρες τρόμου, καθώς όπως αναφέρουν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ, ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.
τα δύο χωριά γειτονεύουν και χωρίζονται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κακοποίηση του ζεύγους φέρεται να άρχισε λίγο μετά την είσοδο των Ελλήνων στην Αλβανική επικράτεια, οπότε και εντοπίστηκαν από τους Αλβανούς βασανιστές, και μετέπειτα τους έσυραν σε καλύβα στο χωριό Γιάννιαρι. Σημειώνουμε ότι τα δύο χωριά γειτονεύουν και χωρίζονται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, βλέπε φωτογραφία. Η αλβανική αστυνομία εντόπισε το άγρια κακοποιημένο ζευγάρι μετά από ώρες, ενώ οι απαγωγείς και βασανιστές τους ήταν άφαντοι. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο καταζητούμενος για την κλοπή Astrit Ismaili.

Καταλαβαίνουμε τους λόγους για τους οποίους θάφτηκε (στα ψιλά γράμματα) από τα Αλβανικά μέσα η συγκεκριμένη είδηση, αλλά δεν καταλαβαίνουμε την αδιαφορία των Ελληνικών (αρχών και μμε).

6 σχόλια:

ktinoi, barbaroi, albanoi. pou eine kratois kai ellinikh dikaiosyni;

τιν αποκλιστικοτιτα που τιν ιδεσ?αυτο το γνοριζουμε απο τις 25 αυγουστου

Nai kai egw to iksera alla ti sxexsi esei oti to vbgalae proti stto internet

να κλισουν τα σινορα κε να απελαθουν φτανει πια να πανε στην τουρκια που εινε σιμαχοι .....

δεν γίνονται άνθρωποι αυτοί, αναρωτιέμαι όμως εάν εργάζονταν οι Αλβανοί σ αυτούς γιατί έτσι γίνεται συνήθως!