Ο Σπαχίου ισχυρίζεται ότι έχει στήριξη ‘δυτικού παράγοντα’ για τα θαλάσσια σύνορα της χώρας ~ Βορειοηπειρωτικά

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Σπαχίου ισχυρίζεται ότι έχει στήριξη ‘δυτικού παράγοντα’ για τα θαλάσσια σύνορα της χώρας


Μήπως της Τουρκίας (εξ Ανατολάς )που τον χρηματοδοτεί;


Ο ηγέτης της εθνικιστικής Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, Κρέσνικ Σπαχίου, δήλησε στο ORA news ότι η ‘Συμμαχία’ στη μάχη για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, έχει έναν ισχυρό παράγοντα υποστήριξης, κυρίως, από σημαντικά κράτη.

Σύμφωνα με τον Σπαχίου, κάποιοι μεγάλοι φίλοι του πρωθυπουργού της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα,έκαναν την εμφάνισή τους επιχειρούμενοι να πωλήσουν τα αλβανικά θαλάσσια σύνορα, πριμοδοτώντας στην αποσταθεροποίηση της περιοχής περιορίζοντας τα πολιτικά συμφέροντα.

Ο Σπαχίου δεν διευκρίνισε ποιες χώρες υποστηρίζουν τη θέση του, αλλά άφησε να υπονοηθεί ότι οι δυτικές πολιτείες είναι μέρος του ΝΑΤΟ.

Πρόσφατα η αλβανική κυβέρνηση έφερε το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας με την Ελλάδα για τη θάλασσα και η Συμμαχία Κούκεζι δήλωσε ότι θα αντιταχθεί, ακόμη, και δια της βίας, αν αγγίξουν τα αλβανικά σύνορα.

από: www.echedoros-a.gr


1 σχόλια:

Αλμπέινια:μια υποσαχαρίου βεληνεκούς νοοτροπίας χώρα πιθήκων-ανθρωπιδίων-γουρουνοειδών,τόσο φιλελεύθερη και τόσο καθυστερημένη όσο και το Ισλάμ 'στο οποίο είναι λεληθότως προσδεδεμένη αιωνίως και αχρόνως,προ αμνημονεύτων ετών.